82% minder Covid doden na verstrekken vitamine D in Spaanse verpleeghuizen

Na spectaculaire daling in Zuid Spanje roept Britse parlementariër de regering Johnson op alle kwetsbare groepen gratis vitamine D te geven – Krachtige werking en bescherming vitamine D in talrijke onderzoeken bewezen

De Britse parlementariër David Davis roept de regering Johnson op onmiddellijk het voorbeeld te volgen van de zuidelijke Spaanse regio Andalusië, waar het aantal Covid doden met maar liefst 82% daalde toen in november werd besloten om in verpleeghuizen een goedkoop, aloud bewezen werkend en 100% veilig supplement toe te dienen: vitamine D. De EU en ook de Nederlandse regering wil echter niets weten van bestaande middelen die corona kunnen voorkomen, stoppen en meehelpen te genezen, omdat daar het grote doel, het vaccineren van de totale bevolking, mee in gevaar komt.

Uit een Spaanse ziekenhuisstudie was al gebleken dat vitamine D3 ervoor zorgt dat mensen veel minder last van Covid-19 hebben als de ziekte inmiddels bij hen is vastgesteld. 76 mensen kregen de al vaak besproken HCQ (hydroxychloroquine) met azitromycine therapie. 50 van hen kregen ook calcifediol (vitamine D3). Van deze 50 hoefde slechts één persoon op de IC te worden opgenomen; van de 26 andere echter 13. (In plaats van calcifediol kan ook cholecalciferol worden gebruikt). (3)

We schreven kort na de start van de pandemie-hoax al over de krachtige werking van vitamine D, waar ik ook persoonlijk van kan getuigen. Tot en met 2010 had ik vrijwel ieder jaar wel een keer een flinke griep, regelmatig met hoge koorts. Nadat ik in 2010 heel beroerd was geweest van de Mexicaanse griep ben ik flink in deze materie gedoken, en ben op basis van mijn bevindingen vitamine D3 druppels gaan gebruiken. Het gevolg is dat ik nu al 10 jaar lang geen griep, keelontsteking of andere luchtwegaandoening meer heb gehad; eventuele besmettingen zijn tot op heden op maximaal een lichte verkoudheid uitgelopen.

Britse parlementariër wil na forse daling in Andalusië ook vit.D verstrekken

Het aantal doden per miljoen daalde in de Spaanse regio van 187 in november naar slechts 11 aan het begin van dit jaar. Voor heel januari lijkt het aantal uit te komen op 33 doden per 1 miljoen. In Groot Brittannië steeg dit cijfer juist van 175 in november naar meer dan 300 deze maand.

Bewoners van Britse verpleeghuizen kunnen reeds gratis 10 mcg (400 i.e.) vitamine D per dag krijgen, maar volgens Davis is dat te weinig om afdoende effect te hebben. Zelf slik ik 40-50 mcg per dag (cholecalciferol D3 druppels van het merk BioVitaal), maar nog hogere hoeveelheden, zoals 100 mcg, zijn in talrijke onafhankelijke onderzoeken bewezen veilig bevonden.

Davis onderstreepte dan ook dat vitamine D ‘veel andere bewezen voordelen voor de gezondheid heeft. Zoals de regering van Andalusië heeft aangetoond kan het een indrukwekkend effectief wapen in onze strijd tegen Covid zijn.’ Hij pleit daarom voor het drastisch verhogen van de dosis naar 100 mcg, en wil dat het niet alleen aan ouderen, maar ook aan andere kwetsbare bevokingsgroepen wordt gegeven. (Waarom niet meteen preventief aan de hele bevolking? Heel veel mensen hebben een chronisch tekort aan vitamine D in hun bloed.)

Ruimschoots bewijs voor krachtige werking

Overheids- en gezondheidsofficials beweren echter steevast dat er niet voldoende bewijs is om vitamine D aan te raden, wat vermoedelijk gedaan wordt om het massale vaccinatieprogramma niet in gevaar te brengen, en in bredere zin de monsterwinsten van ‘Big Pharma’, dat immers niets kan verdienen aan vitamine D.

Er is echter meer dan voldoende hard bewijs van de kracht van vitamine D. Uit een studie van de University of Chicago in september 2020 bleek dat mensen met een (te) laag vitamine D gehalte in hun bloed een grotere kans hadden om positief op corona te testen (dan laten we de (on)zin van de test zelf deze keer even buiten beschouwing).

Andere Amerikaanse wetenschappers kwamen in dezelfde maand tot dezelfde conclusie. Mensen met slechts 20 ng/ml D in hun bloed hebben een 54% hogere kans positief te worden getest dan mensen met 30-34 ng in hun bloed. Het risico op SARS-CoV-2 blijft afnemen totdat 55 ng wordt bereikt. De onderzoekers vonden de bevindingen niet verrassend, aangezien de omgekeerde relatie tussen influenza en andere luchtwegvirussen met vitamine D al jaren bekend is. (2)

In november stond in een artikel in Nutrients te lezen dat oudere mensen die in het jaar vóór de corona ‘pandemie’ regelmatig vitamine D slikten, minder ziek worden en een grotere kans hebben het te overleven. In oktober publiceerde het Journal of Steroid Biochemistry and Molecular Biology een onderzoek waarin werd geconstateerd dat een behandeling met een hoge dosis calcifediol (vitamine D3 variant) het risico op een opname op de IC aanzienlijk reduceert.

‘Vitamine D slikken één van de slimste dingen die mens nu kan doen’

Dr. Peter Osborne van het Origins Nutrition Center in Texas zei eind vorig jaar zelfs dat het dagelijks gaan slikken van een hoge dosis vitamine D ‘waarschijnlijk een van de slimste dingen is die een mens nu kan doen.’ Daarnaast beval hij ook aan om vitamine C, zink en quercetine te gaan gebruiken, de ook op deze site al vaak genoemde supplementen die een profylactische en dempende werking hebben tegen onder meer coronavirussen.

Aan de East Virginia School of Medicine krijgen patiënten enkele dagen zelfs tussen de 500 mcg (20.000 i.e.) en 1500 mcg (60.000 i.e.) vitamine D per dag toegediend. Let op: dit zijn beslist geen hoeveelheden die u op eigen initiatief moet gaan gebruiken! Raadpleeg in dit geval altijd een arts. Uit onderzoeken blijkt dat 25 tot 50 mcg (1000 i.e. tot 2000 i.e.) als ‘onderhoudsdosis’ voor de meeste mensen voldoende is, en een uitstekende bescherming biedt tegen de vele rondwarende luchtwegvirussen (iedere winter zo’n 30 in getal).

Xander

(1) Natural News
(2) PLOS One via Vitaminevraagbaak.nl
(3) Vitaminevraagbaak.nl
(4) Natural News

Zie ook o.a.:

18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken
09-01: Al 400.000 mensen zagen professor Schetters het Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverwantwoordelijk’ noemen
09-01: Pfizer vaccin eist opnieuw twee gezonde levens, een arts en een verpleegkundige
03-01: Nieuwe corona mutatie is gouden kans voor groepsimmuniteit
02-01: ‘WHO past regels misbruikte PCR test aan om vaccins succesvol te doen lijken’ (/ Regering wil nog steeds niets weten van bewezen medicijnen tegen Covid-19, zoals Ivermectine)

 

2020:

31-12: (/ Slechts 0,015% van de bevolking moet naar het ziekenhuis, maar corona maatregelen blijven overeind en lijken alleen maar harder te zullen worden)
30-12: Zwitser die als een van de eersten Covid vaccin (Pfizer) kreeg gestorven
29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
29-12: Hoofd wetenschap WHO: Geen bewijs dat Covid vaccins besmettingen voorkomen
13-12: 10 jaar durende studie internationaal vakblad: Ongevaccineerde kinderen zijn veel gezonder
08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
30-10: ‘Remdesevir onderzoek bewijst dat middel niet werkt tegen Covid-19, maar HCQ wel’
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam
25-09: Rob Elens: Huisartsen krijgen groen licht voor behandeling corona met HCQ
19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
23-08: (/ President Trump uit kritiek op FDA nadat deze toestemming voor behandeling met hydroxychloroquine intrekt – Alle statistieken bewijzen dat HCQ juist zeer effectief is)
17-07: Grafiek laat zien dat in alle landen die hydroxychloroquine toestaan veel minder doden vallen (/ Uit 58 studies blijkt dat HCQ ‘zeer effectief’ is)
24-06: ‘Zuigelingensterfte historisch laag nu er enkele maanden minder gevaccineerd is’
22-06: Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’
17-06: Zwitserse Universiteit: 60% bevolking van nature immuun voor coronavirus
07-06: Wetenschappelijke studie bevestigt longschade corona patiënten door beademingsapparaten
31-05: MIT: Coronavaccin gaat nooit werken, immuniteit duurt hooguit enkele maanden
29-05: Longschade door corona niet uniek en niet erger dan tijdens jaarlijkse griep (/ Duitse en Amerikaanse longexperts: Influenza A in ontwikkelde wereld al jaren belangrijkste oorzaak van sterfte door longontsteking)
19-05: In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine
06-05: Pentagon onderzoek: Mensen met griepvaccinatie hebben 36% hogere kans op corona
28-04: Kan vitamine C toch een belangrijke rol spelen bij bestrijding coronavirus?’
12-04: Meer huisartsen schrijven hydroxychloroquinke voor, ondanks verbod door Inspectie’
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

 

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
za 28 mei 2022

Captcha afbeelding

COM_EB_IFRAME_COOKIE_AGREE_CONTENT

Inloggen

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.
New World Order!
What's wrong with the world

Laatste bezoekers

Partner

Laatste bezoekers