Apotheken krijgen opdracht om géén medicijnen te verstrekken die covid bestrijden: ‘Dit is schandalig’

Veel apotheken in de Verenigde Staten verstrekken geen medicijnen tegen covid, zogenaamd omdat het zou gaan om het afleveren van geneesmiddelen buiten de richtlijnen. "Dat is onzin," zei arts Brian Tyson in Bannons War Room.

"We schrijven medicijnen vaak genoeg off-label voor," zei hij. Tyson wees erop dat aspirine in eerste instantie alleen werd gebruikt tegen hoofdpijn, maar inmiddels ook tegen coronaire hartziektes en beroertes.

Als hij medicijnen voorschrijft, vraagt de apotheek wat de diagnose is. Als de diagnose corona is, verstrekken veel apotheken de medicijnen niet.

6200 coronapatiënten genezen

Dr. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccintechniek, voegde toe dat veel artsen hierover klagen en dat sommige apothekersketens de medicijnen wel verstrekken en andere niet.

Tyson klaagde dat hij 6200 coronapatiënten heeft genezen, maar vervolgens werd verbannen van Facebook, Twitter en Instagram toen hij zijn succesverhalen deelde. "Niet één van deze patiënten is gestorven." Hij werd ervan beschuldigd een 'kwakzalver' te zijn en 'slangenolie' te verkopen.

Dit kan niet zo doorgaan

Arts Elizabeth Lee Vliet zei in Bannons War Room dat ze persoonlijk heeft gesproken met apotheken en dat keten CVS apothekers opdracht geeft om geen hydroxychloroquine of ivermectine te verstrekken. "Dit is schandalig," zei ze. "Het is een misdrijf. Dit kan niet zo doorgaan. Er zijn rechtszaken aangespannen om hier een einde aan te maken."

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zo 29 mei 2022

Captcha afbeelding

COM_EB_IFRAME_COOKIE_AGREE_CONTENT

Inloggen

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.
New World Order!
What's wrong with the world

Laatste bezoekers

Partner

Laatste bezoekers