Bill Gates wil Corona-geïnfecteerden microchips implanteren

In een vraag- en antwoordsessie onthulde miljardair en filantroop Bill Gates zijn plan om degenen die positief testten voor COVID-19 “digitaal te certificeren” – door middel van geïmplanteerde microchips.

De 64-jarige technologiemagnaat en tweede rijkste persoon ter wereld, werd geïnterviewd in een Reddit “Vraag me alles wat je wilt” sessie met betrekking tot de virusepidemie.

De vraag was: “Hoe kunnen bedrijven hun werk voortzetten en toch sociale afstand blijven houden?” Gates antwoordde: “We zullen binnenkort digitale certificaten hebben die ons laten zien wie er hersteld is van het virus, wie er getest is en wie er gevaccineerd is”, rapporteren BioHackInfo en AmbienteBio.

De “digitale certificaten” worden “Quantum-Dot Tattoos” genoemd en zijn ontwikkeld door de universiteiten van MIT en Rice in de VS. Ze moeten het mogelijk maken om een vaccinatiestatus op te slaan, schrijft Sven von Storch op Anonymous News.

Quantum-dot tatoeages worden aangebracht op oplosbare suikerhoudende micronaalden, die in een vaccin fluorescerende quantum dots bevatten die zijn ingebed in biocompatibele capsules van micrometer-formaat. Als de micronaalden eenmaal onder de huid zijn opgelost, laten ze de ingekapselde quantum dots achter, waarvan de patronen kunnen worden afgelezen om het toegediende vaccin te identificeren.

Naast de microchip-implantatietechnologie werkt Gates ook aan een project met de naam ID2020. Microsoft wil het probleem “oplossen” dat iets meer dan een miljard mensen leven zonder een geregistreerd ID. ID2020 wordt verondersteld hen een digitale identiteit te geven.

Corona-crisis als excuus voor totale bewaking door middel van een microchip

Gates ziet de Coronavirus-pandemie als de perfecte gelegenheid om de microschiptechnologie verder te ontwikkelen en toe te passen.

Christelijke groepen en – verrassend genoeg – sommige groepen van de sjiitische islam hebben deze vorm van invasieve lichaamsidentificatie al bekritiseerd. In november vorig jaar werd een in Denemarken gevestigd technologiebedrijf gedwongen de contracten voor de productie van microchip-implantaten voor de Deense regering en de Amerikaanse marine op te zeggen, nadat christelijke groepen zich daartegen hadden verzet.

De technologie van Gates zal ons een stap dichter bij totale overheidscontrole op het individu brengen. Hoewel de identificatie door vaccins vandaag de dag misschien uit positieve intentie wordt ontwikkeld, hoeft men alleen maar twee en twee bij elkaar op te tellen om de mogelijkheden van een dergelijke bewakingstechniek te doorzien.

Rommel

© Fenixx

 

Reacties 2

sneeuwwitje op ma 13 april 2020 08:17

ongelooflijk

ongelooflijk
Gast - Leon op ma 20 april 2020 16:41

Zieke gasten zijn het

Zieke gasten zijn het
Gast
za 28 mei 2022

Captcha afbeelding

COM_EB_IFRAME_COOKIE_AGREE_CONTENT

Inloggen

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.
New World Order!
What's wrong with the world

Laatste bezoekers

Partner

Laatste bezoekers