Oud middel tegen de griep Molnupiravir maakt vaccinatie en ALLE maatregelen OVERBODIG

Bewijs: “COVID-19” is een nieuwe registratie van Influenza. Daarmee is het bericht Opsporing Verzocht vervallen. Iedereen die anders beweert moet van goeden huize komen en bewijs aanleveren dat een nieuwe “coronagolf” geen gevolg van de vervuilde injectienaald is.

Onderzoekers van de University of Georgia hebben het middel MOLNUPIRAVIR getest op fretten die zouden zijn besmet met SARS-CoV-2. Het middel wordt al decennia toegepast bij de bestrijding van de gewone griep, met name de ernstige gevallen. Er is een “peer-reviewed” rapport verschenen, welke u hier kunt downloaden en met een paar conclusies komt:

De werkzame stof zou het verloop van ernstige ziektegevallen kunnen remmen. De besmettingsfasen en de quarantaineperiode kunnen worden verkort. De besmettingsketens bij lokale uitbraken kunnen gemakkelijker worden onderbroken.

Dit zou van “Molnupiravir” een zeer effectief middel tegen Sars-CoV-2 maken – en zou kunnen helpen om het momenteel snel toenemende aantal gevallen te verminderen.

Redactie:

(1) Helaas wordt voorbij gegaan aan de defecte RT-PCR test en het feit dat de ontwikkelaars ervan het SARS-CoV-2 isolaat nooit hebben kunnen laten zien.

(2) Echter: het simpele feit dat de gewone griep al bijna een jaar wereldwijd wordt vermist, maakt duidelijk dat we hebben te maken met een frauduleuze handelwijze door de griep om te batterijen naar “COVID-19”. Ook al wordt je in het winkelcentrum doodgeschoten en de DNA bank weet te melden dat je enkele maanden geleden “besmet” bent getest: kassa, weer een COVID-19 sterfgeval. Zo pruts je een pandemie in elkaar en zo blijft de griep vermist.

(3) Het middel helpt dus tegen de griep. In de VS is overal een middeltje voor. Maar we moeten alles uit de kast halen om de volslagen idiotie om de gehele gezonde populatie te injecteren met een experimenteel in 5 uur in elkaar geflanst “vaccin”, wat al jaren op de plank ligt – dit kan niet anders.

(4) Alles zit op slot en alle waardeloze, contraproductieve maatregelen zorgen voor een snel afnemende volksgezondheid, wat de pensioenfondsen miljarden gaat opleveren, die dan weer in de farmaceutische industrie wordt gestoken.

(5) Het criminele regime Rutte en de farma-colporteur De Jonge kunnen stoppen met de loze bewering: “Alleen een vaccin gaat ons uit de lockdown halen”.

(6) Daarnaast zijn er nog talloze andere medicaties die door de huisarts kunnen worden toegepast, maar wat het Regime Rutte en het terroristenclubje OMT keihard hebben VERBOTEN.

(7) Het feit dat de WHO de spelregels voor groepsimmuniteit heeft gewijzigd tot: “Alleen vaccineren helpt om groepsimmuniteit te realiseren”, is meer dan verdacht en duidt op kwade opzet.

(8) De kwade opzet van regime en WHO kunnen we samenvatten als grove schending van lichamelijke integriteit, omdat alleen het binnendringen van ons lichaam als enige remedie wordt beschouwd, hetzij in de neus, hetzij met de injectienaald. Orale toediening van geneesmiddelen wordt op alle mogelijke manieren gesaboteerd. Laten we het nog maar niet eens hebben over gezonder leven, gezonder eten en het opruimen gigantische oorzakelijke milieuvervuiling.

(9) Met dit hele onderzoek is het helaas ook onbewezen gebleven, dat er daadwerkelijk sprake kan zijn van overdracht van een ziekteverwekker door besmetting. En dat ervan wordt uitgegaan dat een ziekte als griep niet wordt veroorzaakt door een toxische omgeving. Dat zou wel al te veel gevraagd zijn.

Therapeutically administered ribonucleoside analogue MK-4482/EIDD-2801 blocks SARS-CoV-2 transmission in ferrets

Abstract

De coronavirusziekte 2019 (COVID-19) heeft een catastrofaal effect op de menselijke gezondheid. De wijdverspreide verspreiding van de ziekte in de gemeenschap heeft geleid tot strenge maatregelen als sociale afstand, met ernstige sociaal-economische gevolgen. Het onder controle krijgen van de pandemie zal afhangen van de onderbreking van de transmissieketens totdat de door het vaccin gerealiseerde of op natuurlijke wijze verworven beschermende groepsimmuniteit zich voordoet. Goedgekeurde antivirale behandelingen zoals remdesivir en herstellend serum kunnen echter niet oraal worden toegediend2,3, waardoor ze ongeschikt zijn voor de beheersing van de overdracht. We rapporteerden eerder de ontwikkeling van een oraal werkzame ribonucleoside-analoge remmer van influenzavirussen, MK-4482/EIDD-2801 (refs. 4,5), die werd hergebruikt voor gebruik tegen het ernstige acute respiratoire syndroom coronavirus 2 (SARS-CoV-2) en momenteel in fase II/III van de klinische studies (NCT04405570 en NCT04405739) is. Hier hebben we de effectiviteit van therapeutisch toegediende MK-4482/EIDD-2801 onderzocht om de SARS-CoV-2 infectie te verminderen en de overdracht te blokkeren in het frettenmodel, aangezien fretten en verwante leden van het geslacht van de wezel het virus efficiënt overdragen met minimale klinische symptomen6,7,8,9, wat lijkt op de verspreiding in de jong-volwassen menselijke populatie. We tonen een hoge SARS-CoV-2 belasting aan in de neusweefsels en secreties, die samenviel met een efficiënte overdracht via direct contact. Therapeutische behandeling van geïnfecteerde dieren met MK-4482/EIDD-2801 twee keer per dag verminderde de SARS-CoV-2 belasting in de bovenste luchtwegen en onderdrukte volledig de verspreiding naar onbehandelde contactdieren. Deze studie identificeerde orale MK-4482/EIDD-2801 als een veelbelovende antivirale tegenmaatregel om de SARS-CoV-2 gemeenschapsoverdrachtsketens te doorbreken.

Administrator

© De Bataafsche Courant

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
di 16 augustus 2022

Captcha afbeelding

COM_EB_IFRAME_COOKIE_AGREE_CONTENT

Inloggen

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.
New World Order!
What's wrong with the world

Laatste bezoekers

Partner

Laatste bezoekers