Corona-kritische arts wordt geconfronteerd met het verlies van zijn medische licentie

Bodo Schiffmann op een Querdenken-bijeenkomst in Ulm, © Wald-Burger8, / Wikimedia (CC BY-SA 4.0) [afbeelding bijgesneden]

De Duitse arts Dr. Bodo Schiffmann is een bekend gezicht van de Querdenken-beweging. De bank annuleerde zijn rekening, zijn praktijk werd beëindigd, en nu kan hij zijn licentie voor het uitoefenen van de geneeskunde verliezen.

Eerst werd Bodo Schiffmann de vestiging van zijn praktijk in Baden-Württemberg opgezegd, nu moet hij ook vrezen voor zijn medische licentie om zijn dokterschap uit te oefenen. Zoals hij in een Telegram-video uitlegt, had de vergunningverlenende instantie ook contact met hem opgenomen met het vermoeden dat Schiffmann “onjuiste gezondheidscertificaten” had afgegeven. De beschuldiging is dat er certificaten van vrijstelling van mondkapjes zijn afgegeven zonder voorafgaand onderzoek. Hij wordt ook beschuldigd van het aanzetten tot het verspreiden van “valse informatie” over de Coronavaccinatie.

Praktijk beëindigd wegens “Querdenken”

Reeds medio november had het ziekenhuis van Sinsheim Schiffmann op uitzonderlijke wijze en met onmiddellijke ingang op de hoogte gesteld van de beëindiging van zijn praktijkruimte. Een van de redenen was dat zijn activiteiten in de Querdenken-beweging de reputatie van het ziekenhuis konden schaden.

“Uw positie als een van de pioniers van de Querdenken-beweging en haar nauwe band met de politiek rechtse scène in de publieke waarneming zal waarschijnlijk de reputatie van het Sinsheim Ziekenhuis schaden. Als ons clientèle met u in contact wordt gebracht, is er ook een verband met dit politieke spectrum”, aldus een advocatenbrief.

De medisch specialist is onder meer een van de oprichters van de Corona-kritische partij WIR 2020 en is inmiddels zelfs federaal voorzitter. Schiffmann heeft al bezwaar gemaakt tegen het uitzonderlijke ontslag. Het ontslag zou niet alleen gevolgen hebben voor hem, maar ook voor zijn meer dan tien werknemers.

Vanwege de mondkapjes-attesten was er in oktober al een inval gedaan bij Schiffmann. Er liep ook een onderzoek bij het Openbaar Ministerie. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Deutsche Bank ook zijn rekening opgezegd.

Waarschuwing: hoofd van de Duitse gezondheidsdienst geeft op voorhand toe: mensen zullen sterven aan de inenting 

Frontnieuws

© Frontnieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zo 28 november 2021

Captcha afbeelding

COM_EB_IFRAME_COOKIE_AGREE_CONTENT

Inloggen

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.
New World Order!
What's wrong with the world

Laatste bezoekers

Partner

Laatste bezoekers