Corona politiestaat een feit: Advocaat en arts met kritiek op beleid opgesloten in inrichtingen

In Duitsland en Zwitserland zijn inmiddels de eerste ‘corona twijfelaars’ met harde hand in psychiatrische inrichtingen opgesloten. (Afbeelding: (2)).

Britse journalist vraagt waarom moslims en moskeeën uitzonderingspositie hebben, en krijgt meteen bezoek van de politie – ‘Coronoia’ (= denken dat corona wordt misbruikt voor een politiestaat) nieuwe psychiatrische stoornis?

Zoals steeds meer mensen inzien wordt het coronavirus misbruikt voor de oprichting van een politiestaat, waarin de burgers (schijnbaar met uitzondering van bepaalde niet-Europese groepen) door de staat worden geterroriseerd alle gedwongen maatregelen, hoe streng en absurd ook, gehoorzaam en kritiekloos te slikken. Toch kritiek? Dan loop je, net als destijds in de Sovjet Unie, het risico te worden opgepakt en opgesloten, zoals de Duitse advocate Beate Bahner, die een aanklacht indiende tegen de staat, overkwam. In Zwitserland werd een cardioloog door de politie hardhandig uit zijn huis gesleurd en in een psychiatrische inrichting opgesloten, enkel omdat hij zich openlijk tegen de quarantaine maatregelen had uitgesproken.

Op 6 april wijdden we een compleet artikel aan Beate Bahner, een Duitse topadvocaat gezondheidsrecht, auteur van diverse vakboeken en talrijke artikelen, die aankondigde de in Duitsland genomen lockdown maatregelen tot aan het Hooggerechtshof te zullen aanvechten. Volgens Bahner is de verplichte social distancing en het daardoor platleggen van de economie en samenleving niet alleen ongrondwettelijk, maar ook nog eens totaal onnodig, omdat uit de cijfers blijkt dat het coronavirus voor 95% van de bevolking geen enkel gevaar vormt.

Het zogenaamd ‘onafhankelijke’ Hooggerechtshof verklaarde de aanklacht van Bahner onmiddellijk ‘ontoelaatbaar’. Daarop schreef de jurist dat ‘het mij helaas niet is gelukt… de liberaal-democratische basisorde in Duitsland… van de ergste wereldwijde aanval, en de bliksemsnelle oprichting van de meest mensen verachtende tirannie die de wereld ooit heeft gezien, te redden.’

‘Coronoia’: bang zijn dat virus wordt misbruikt voor politiestaat

In de media werd ze weggezet als iemand die lijdt aan ‘coronoia’, een persoon die bang is dat het coronavirus wordt misbruikt voor de oprichting van een totalitaire politiestaat waarin we geen enkele vrijheden meer zullen hebben, en op ieder moment van ons bed kunnen worden gelicht als we openlijk kritiek uiten op de overheid, en mensen oproepen dat niet langer te accepteren.

Wat een onzin,’ reageerden mensen op social media na Bahners open brief aan bondskanselier Merkel. ‘Zover zal het nooit komen, deze mevrouw lijdt aan een paranoïde waanstoornis.’ Totdat exact gebeurde waar Bahner voor waarschuwde.

Wellicht zijn hierdoor bij meer mensen de ogen geopend voor de onthutsende waarheid dat deze totalitaire politiestaat een hard en voldongen feit is, en vermoedelijk nooit meer uit zichzelf zal verdwijnen.

Met geweld opgesloten in psychiatrische inrichting

Nadat de mainstream media zich compleet tegen haar keerden, besloot Bahner zich uit de publiciteit terug te trekken, maar het was te laat. Twee agressieve types blokkeerden voor haar huis haar auto, waarop ze wegvluchtte en een automobilist vroeg om de politie te bellen.

De politie kwam inderdaad, deed haar de handboeien om, drukte haar hardhandig tegen de bodem van de politiewagen, en sloot haar met geweld op in een psychiatrische inrichting, nadat ze buiten eerst nog met haar hoofd tegen de grond was gesmeten . ‘Ik werd als een zware misdadiger behandeld.’

Na een nacht in een isoleercel (zonder bed, zonder eten, zonder toilet, alleen een po) kreeg ze de volgende dag een kamer met douche, en kreeg ze haar mobieltje terug. Ze mag echter geen bezoek ontvangen, en ook geen advocaat bellen. ‘Ik was echt bang dat ze me zouden ombrengen, me een spuitje zouden geven.’

‘Terreurregime waar Mao, Hitler en Stalin voorbeeld aan hadden kunnen nemen’

‘Lieve zus,’ zegt ze in een openbaar gemaakte smartphone opname. ‘Het is allemaal nog veel, veel erger dan ik in mijn aanklacht aan het Hooggerechtshof heb geschreven. Het is afschuwelijk. Begrijpen de 83 miljoen mensen in Duitsland, en 5 miljard mensen op de wereld, nu nog niet wat voor tirannie in ijltempo wordt opgericht, met leugens, bedrog en de grootste fake berichten, door het zaaien van angst en paniek, vanwege dit coronavirus?’ (2)

‘Ik ben een goed voorbeeld van wat met iedereen op de hele wereld gaat gebeuren als de mensen nu niet eindelijk wakker worden. Er wordt een terreurregime opgericht zoals de wereld nog nooit heeft meegemaakt, waar Mao, Hitler en Stalin een voorbeeld aan hadden kunnen nemen.’

De staat gaat haar gerechtelijk vervolgen wegens ‘het openlijk aanzetten tot strafbare feiten’. Zo had Bahner opgeroepen tot demonstraties tegen het beleid (‘ooit een grondrecht, nu een misdaad’), maar die zijn in heel Europa inmiddels verboden wegens de ‘anderhalve (in andere landen twee) meter samenleving’. (1)

Zwitserse arts door ‘Einsatzcommando’ uit huis gesleurd en opgesloten

Ook in Zwitserland worden inmiddels ‘Sovjet’ methoden toegepast om ‘dissidenten’ de mond te snoeren, en zo de rest van de bevolking angst aan te jagen. Dr. Thomas Binder, cardioloog uit Wettingen, werd afgelopen zaterdag door een met automatische wapens uitgerust ‘Einsatzcommando’ uit zijn huis gesleurd, en net als Beate Bahner in een psychiatrische inrichting opgesloten.

Waarom? Omdat ook hij zich tegen de quarantaine- en lockdown maatregelen had uitgesproken. De mainstream media, ook in Zwitserland totaal gecontroleerd door de elite, beweren dat hij ‘de autoriteiten heeft bedreigd’.

Walter Siegrist, collega arts van Binder, reageerde geschokt: ‘Ongelooflijk! Zijn dochter is helemaal in de war, en weet niet wat te doen. Is de politiestaat en het krijgsrecht (martial law) nu echt al zover doorgedrongen???’ (3)

Britse journalist krijgt politiebezoek na klacht dat moslims uitzonderingspositie hebben

In Groot Brittannië kreeg journalist Tom Linden bezoek van de politie nadat hij een klacht had ingediend vanwege het feit dat moslims in Bradford en Leeds massaal de lockdown maatregelen negeren, en gewoon op vrijdag naar de moskee gaan. ‘De gebouwen van alle andere religies zijn natuurlijk gesloten, en terecht,’ schreef Linden. ‘Maar (ook) volgens de Telegraph en Leeds Press negeren moskeeën de social distancing maatregelen.’

Nadat hij had aangekondigd dit zelf te gaan checken, kreeg hij bezoek van de politie, die waarschuwde dat hij niet ‘onnodig’ de deur uit mocht gaan. Ze probeerden hem uit te horen, maar nadat Linden hen ervan beschuldigde dat ze hem enkel moesten hebben omdat hij iets over moslims had geschreven, vertrokken ze weer.  (4)

Rellen in migrantenwijken Duitsland, Frankrijk en België

Dat de lockdown regels die –soms dus met harde hand- worden afgedwongen klaarblijkelijk niet altijd voor iedereen gelden, bleek het afgelopen weekend ook in Duitsland, Frankrijk en België, waar grote groepen agressieve inwoners van migrantenwijken alle maatregelen negeerden, en zich soms met grof geweld tegen de politie keerden.

In de beruchte Brusselse wijk Anderlecht werden 57 mensen gearresteerd toen er enorme rellen waren uitgebroken nadat een 19 jarige scooterrijder op de vlucht was geslagen voor een politiecontrole, en vervolgens een dodelijk ongeluk had gekregen. In het Franse Nogent-sur-Oise werden agenten zelfs bestookt met kleine mortiergranaten toen ze een migranten ‘no go’ zone probeerden te betreden om daar de social distancing maatregelen te controleren, en het dealen van drugs te stoppen.

In Frankfurt werden agenten aangevallen door zo’n 20 met ijzeren staven en stenen bewapende migranten. Een 26 jarige Marokkaan werd doodgeschoten toen hij meerdere agenten met een mes te lijf ging. (5).

Het moge duidelijk zijn dat sommige niet-Europese bevolkingsgroepen, die vaak een veel korter lontje hebben, de langdurige lockdown maatregelen niet veel langer meer accepteren. De dankzij massa immigratie en mislukte integratie toch al wankele sociale cohesie in Europese steden dreigt daarom volledig te falen, wat door de autoriteiten ongetwijfeld zal worden aangegrepen om de politiestaat nog dwingender te gaan handhaven.

Xander

(1) T-Online
(2) MM-News
(3) Alles Schall Und Rauch
(4) Infowars
(5) Infowars Europe
(6) Afbeelding: Foundry Co, Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

11-04: Duitse deelstaat Sachsen sluit quarantaine weigeraars op in psychiatrische klinieken
06-04: Duitse topadvocaat gezondheidsrecht klaagt staat aan vanwege ‘zeer schadelijke, maar onnodige’ corona maatregelen
04-04: Britse oud-opperrechter ziet ‘een hysterisch verval naar een politiestaat’
30-03: Britse corona wet geeft overheid macht om iedereen zonder proces onbeperkt op te sluiten, te behandelen en weg te werken
28-03: Formeel nog geen noodtoestand, maar Duitse democratie wel buiten werking gesteld
25-03: ‘Duitsland schort woensdag de democratie voor een jaar lang op’
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

2019:

16-12: Duitse jurist lekt nieuwe EU-wet om mensen die tegen immigratie zijn op te sluiten in inrichtingen (/ Straks ook critici van diversiteit, transgender, klimaat en EU zelf opgesloten)
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
za 28 mei 2022

Captcha afbeelding

COM_EB_IFRAME_COOKIE_AGREE_CONTENT

Inloggen

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.
New World Order!
What's wrong with the world

Laatste bezoekers

Partner

Laatste bezoekers