Coronacrisis – het einde van ons individueel zelfbeschikkingsrecht is nabij – schrijft Robin de Ruiter

Robin de Ruiter heeft een nieuw boek geschreven waarvan hij mensen afraadt het te lezen als zij geloven dat wij in deze bijzondere situatie zijn terecht gekomen door de coronapandemie. “Want, zegt de schrijver, Iedereen met een gezond verstand weet dat een lockdown bij voorbaat en volslagen sociale en economische ontwrichting teweeg zal brengen.”

De eerste druk van dit boek verscheen in 2009. Daarin voorspelde De Ruiter niet alleen een wereldwijde lockdown, maar hij legde ook uit waarom die moet plaatsvinden. Naar aanleiding van de coronapandemie pakt de auteur nu de draad weer op waar hij de eerste uitgave mee eindigde. Toen waarschuwde hij al voor technologische werelddictatuur, de zogenaamde Nieuwe Wereld Orde.

“Een terugblik op de gebeurtenissen van de laatste tien jaar laat zien dat nagenoeg alle informatie, zoals vermeld in de eerste editie, op wonderbaarlijke, vaak schrikbarende wijze zijn uitgekomen, ofwel ten uitvoer zijn gebracht.”

En dan stelt De Ruiter de meest prangende vraag van de coronaperiode. Door de gevolgen van de lockdown sterven meer mensen dan aan het coronavirus.

Hoe komt het dat onze regeringsleiders de gigantische gevolgen van de door hun ingevoerde lockdown niet voorzien hebben? Zijn ze werkelijk zo dom?

De lezer kan er in ieder geval van uitgaan dat de coronamaatregelen zeker niet door onze politieke leiders zijn bedacht. Net als met de meeste belangrijke beslissingen voeren de politici gewoon uit wat hun opgedragen wordt!

Het is buitengewoon merkwaardig dat men wereldwijd een lockdown ingevoerd heeft. Des te meer omdat het sterftecijfer van mensen die gestorven zijn aan COVID-19 ver onder de norm ligt van de jaarlijkse normale griepsterfte.

De Ruiter geeft aan in zijn boek dat we in de allerlaatste fase zitten van het project dat uiteindelijk zal leiden tot het einde van onze vrijheid.

Na de verbazingwekkende gebeurtenissen die ons in de wereld van vandaag ten deel vallen, moeten we voorbereid zijn op nog veel grotere veranderingen die binnenkort diep in ons eigen leven zullen ingrijpen.

Dit boek geeft de lezers de mogelijkheid te doorzien wat er achter de schermen van de wereldpolitiek gebeurt en daarin patronen te herkennen. “Zodat, stelt De Ruiter, men kan gaan handelen, iets dat in deze tijd broodnodig is”

In twaalf hoofdstukken maakt Robin de Ruiter duidelijk in welke situatie we zijn terecht gekomen.

De eerste intelligente Lockdown Realiteit Geld scheppen uit het niets Concentratie van goud is concentratie van macht Macht, machine en mens De grote verandering Hebben wij eigenlijk wel een vrije wil? Hoe ziet de toekomst na de ‘Transitie’ eruit? Een derde weg? Rapport van de ‘Silver Commission’ uit 1876 De Transitie – ‘A Leap of Faith’ Covid-19: Toevalpruduct of biowapen

Ik vind het geweldig dat we in ons land een visionair als Robin de Ruiter hebben rondlopen die niet alleen het aandurft zijn nek uit te steken om politieke situaties te onderzoeken waar taboes op rusten, maar ondertussen ingehaald door de tijd ook nog eens gelijk blijkt te hebben.

Het boek is natuurlijk leverbaar door Academy of Happiness, sponsor van DLM PLus.

Rob Vellekoop, 1 juni 2020

Post Views: 440

robvellekoop

© De lang mars

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zo 29 mei 2022

Captcha afbeelding

COM_EB_IFRAME_COOKIE_AGREE_CONTENT

Inloggen

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.
New World Order!
What's wrong with the world

Laatste bezoekers

Partner

Laatste bezoekers