De angstaanjagende resultaten van de vaccinatiegenocide

Het is veilig is de niet aflatende mantra van de overheid onder aanvoering van schoolmeester Minister Hugo de Jonge. 

Laat deze man persoonlijk verantwoording afleggen voor alle schade en sterfgevallen die hij veroorzaakt door te claimen dat het coronavaccin veilig is.

Als je zo her en der leest over een geval van vaccinatieschade of sterfgevallen, dan valt het misschien niet zo op. Wanneer je er echter een compilatie van maakt zoals dat is gebeurd in de video onderaan dit artikel, dan krijg je een angstaanjagend beeld.

corona vaccinatie genocide

Dan zie je mensen in vertwijfeling, die zich afvragen wat er in 's hemelsnaam met hen of met hun geliefde is gebeurd.

Mensen die vrolijk poseren omdat ze “de prik” hebben gehaald en die even later dood zijn.

.

.

Keer op keer op keer wordt ontkend dat de schade- en sterfgevallen iets te maken hebben met de vaccins.

Gelukkig beginnen er steeds meer stukjes waarheid naar buiten te sijpelen, zoals het volgdende:

Inmiddels ben ik ruim 18 jaar werkzaam in de uitvaartbranche als uitvaartverzorgster en wij krijgen te maken met nabestaanden die oprecht vraagtekens hebben/zetten bij de doodsoorzaak van hun dierbaren.

Wij als medewerkers in deze branche hebben een zwijgplicht en geheimhouding. Toch heeft een gedeelte van ons ook oprechte vraagtekens bij de doodsoorzaak en willen we ergens ons verhaal kwijt.

Voor de duidelijkheid; wij zijn geen anti-vaxxers of ‘wappies’ en we geloven wel degelijk dat COVID bestaat. Wij zijn ook geen artsen of verpleegkundigen maar zien in het A/B-formulier dat de doodsoorzaak soms niet rijmt met het verhaal van de direct nabestaanden. Ik werk in een organisatie die landelijk werkt.

Na rondvraag te hebben gedaan in ons bedrijf hoor ik steeds vaker dat meer collega’s twijfelen aan de doodsoorzaak. Nabestaanden vertellen ons dat er niets aan de hand was met hun geliefde en dat zij plots zijn overleden 2/3/4 dagen na hun eerste en/of tweede vaccinatie. Doodsoorzaak is vaak een acute hartstilstand, althans…dat wordt gezegd door de schouwarts. Er vindt geen obductie plaats want de doodsoorzaak is immers bekend.

.

.

Tot zover dit verhaal.

Wij zijn geen artsen, wij zijn geen wetenschappers, maar wij hebben wel zintuigen gekregen om waar te nemen wat er gebeurt. Als mensen het ene moment volkomen gezond zijn en het volgende moment of sterven of zeer ernstige bijwerkingen vertonen na een coronavaccinatie en er wordt in alle toonaarden ontkend dat dit iets met een vaccin te maken heeft, dan kan je bijna niet anders concluderen dan dat er sprake is van genocide.

Genocide waar ook door medisch personeel volop aan wordt mee gewerkt, en degenen die wel hun mond opendoen, zoals bijvoorbeeld Dr. Charles Hoffe, raken hun baan kwijt.

Laat iedereen die toch nog overweegt om een coronavaccin te nemen of hun kinderen bloot te stellen aan dit medische experiment de volgende video zien.

Als je 14 minuten de tijd neemt om te kijken, dan ben je voorgoed genezen en zul je nooit meer overwegen om een coronavaccin te nemen.

Videolink

En toch, het gaat maar door en door.

Gelukkig zijn er ook dappere mensen die stand houden en niet toegeven aan de druk van Hugo en consorten.

Zoals het meisje in de volgende video. Het is een schoolmeisje uit Apeldoorn dat is geslaagd voor de middelbare school, maar niet naar de diploma-uitreiking mag komen omdat ze niet wil meewerken aan de medische apartheidsstaat en zich al helemaal niet wil laten vaccineren.

Videolink

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zo 29 mei 2022

Captcha afbeelding

COM_EB_IFRAME_COOKIE_AGREE_CONTENT

Inloggen

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.
New World Order!
What's wrong with the world

Laatste bezoekers

Partner

Laatste bezoekers