Gelekte video: topartsen bespreken het opkloppen van covidcijfers om mensen bang te maken

Er zijn beelden opgedoken van Amerikaanse artsen die bediscussiëren hoe ze de coronacijfers kunnen opkloppen, met als doel dat het volk bang wordt en de coronaprik gaat halen. Tijdens een Zoom-vergadering bespraken artsen van het New Hanover Regional Medical Center in de staat North Carolina het manipuleren van cijfers over het aantal patiënten om paniek te veroorzaken.

Eén van de artsen, Mary Rudyk, stelde voor om mensen bang te maken voor ziekenhuizen en vervolgens te zeggen: "Als je je niet laat vaccineren, weet je dat je zult sterven."

vaccin52467

Heel direct

Ze dacht daarbij aan het meetellen van patiënten die nog wel in het ziekenhuis liggen, maar inmiddels van de corona-afdeling af zijn. Een andere arts wees erop dat die patiënten 'hersteld' zijn. "Ik denk dat dat ook moet worden benadrukt, want als je uit isolatie bent, verdwijn je uit de coronastatistieken, dat klopt," zei Rudyk.

Laten we gewoon 'heel direct' zijn: als je je niet laat vaccineren, weet je dat je zult sterven, zei ze lachend.

Monsters

"Goed voorbeeld van wat er de afgelopen 18 maanden heeft plaatsgevonden," schrijft Robert Jensen in een reactie op de beelden. "Teleurstellend dat er zoveel monsters zijn die zo houden van macht en probleemloos liegen. Maar het is voorbij nu. Blijf maar manipuleren met je coronapas, we halen de schouders op en lachen je uit."

[Infowars]

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties 2

Ellie op wo 15 september 2021 18:58

Het is tijd dat deze waanzin stopt

Het is tijd dat deze waanzin stopt
GEERTVB op do 16 september 2021 13:03

Als er een pandemie uitbreekt als sars cov 1, 20 op 40 overleden, dan zullen we de berichtgeving negeren er van uitgaande dat het terug een opgeklopte boel is.
De geesten zijn dus aan het rijpen om de echte uitdunning van de wereldbevolking naar de volgende fase te leiden.

Als er een pandemie uitbreekt als sars cov 1, 20 op 40 overleden, dan zullen we de berichtgeving negeren er van uitgaande dat het terug een opgeklopte boel is. De geesten zijn dus aan het rijpen om de echte uitdunning van de wereldbevolking naar de volgende fase te leiden.
Gast
do 26 mei 2022

Captcha afbeelding

COM_EB_IFRAME_COOKIE_AGREE_CONTENT

Inloggen

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.
New World Order!
What's wrong with the world

Laatste bezoekers

Partner

Laatste bezoekers