Het is tijd om ons niet langer te laten intimideren

Er zijn steeds meer mensen die zeggen liever ziek te willen worden dan dat ze hun bestaan en hun waardigheid moeten opgeven.

Het angsteffect van de coronahoax begint duidelijk af te nemen en dus ga je geluiden krijgen van mensen die het allemaal spuugzat zijn.


De wereld is zo langzamerhand wel een beetje klaar met de dagelijkse horrorberichten over een "virus" dat er tevens voor zorgt dat miljoenen en misschien zelfs wel miljarden mensen hun levenswerk in rook zien opgaan.

Waardoor je nu langzamerhand mensen krijgt die zeggen, “we laten ons niet langer bang maken, hoog tijd dat wij ons leven terugpakken”. Zo iemand is ook Henry Makow die er meer dan genoeg van heeft dat mensen zich zo gemakkelijk van alles laten wijsmaken.

Hij begint zijn verhaal dan ook met een quote uit de Protocollen van de Wijzen van Zion/Sion:

Zij zullen gelukkig zijn, dat wij hun gehele bestaan hebben geregeld, zoals wijze ouders doen, die hun kinderen in plichtsgevoel en gehoorzaamheid opvoeden. Want de volkeren zullen evenals hun regeringen in de geheimen van onze politiek voor eeuwig onmondig blijven.

Dan gaat Makov verder met onder andere het volgende:

Een man die met zijn hond in een park loopt krijgt een boete van 880 dollar. Iedereen in Miami Beach moet met maskers op lopen. In Parijs mogen de mensen overdag niet meer trainen. Winkels sluiten complete gangpaden met goederen die “niet essentieel” worden genoemd. Dat zijn afdelingen met onder andere speelgoed, entertainment, schoonheidsartikelen en sportspullen.

Een directeur van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO zegt dat politie gemachtigd moet worden om jouw huis binnen te komen en iedereen van wie zij denken dat deze besmet is mee te nemen en af te voeren.

De gouverneur van de staat New York, Andrew Cuomo, heeft de politie van de stad New York opdracht gegeven om veel agressiever op te treden tegen teveel mensen bij begrafenissen, grote bijeenkomsten en groepen mensen die met een frisbee in het park spelen. Hij heeft de boete voor het niet correct handhaven van "social distancing" opgevoerd naar 1.000 dollar. Er vliegen drones rond in New York die mensen waarschuwen om niet te dicht bij elkaar te komen.

In Santa Monica (Californië) wordt een eenzame surfer afgevoerd in handboeien. In Pennsylvania kreeg een vrouw een boete van 200 dollar omdat ze een eindje ging rijden. Kerkdiensten worden geschrapt en overal schieten de coronakliklijnen als paddenstoelen uit de grond. In Colorado wordt een man geboeid afgevoerd omdat hij in het park softball speelde met zijn dochter. In België wordt een echtpaar beboet met E500,- omdat ze tijdens een fietstochtje samen op een bankje uitrustten omdat mevrouw hartpatiënte is.

Ze hebben de mensheid opgesloten in hun eigen huizen, de economie verwoest, onze broodwinning veelal afgepakt en ze hebben ervoor gezorgd dat iedereen afhankelijk wordt van aalmoezen van de overheid.

Makow vind het virusnieuws net zo nep als de invasie van de Marsmannetjes in het hoorspel van Orson Welles en als 9/11 of de massavernietigingswapens van Sadam Hoessein. De virushoax is niets anders dan een creatie van de mainstreammedia waarbij het doel is zoals door Bill Gates aangegeven, het vaccineren en chippen van de mensheid.

Wij zijn geen kinderen die zich naar hun kamer laten sturen. Wij zullen niet toestaan dat ons bezit wordt gestolen. Wij zullen niet toestaan dat onze mensenrechten kwijtraken. In plaats van dat alles willen we liever ziek worden, want hun “medicijn” is honderd keer erger dan de pandemie waarvan de symptomen niets anders zijn dan die van de jaarlijkse griep. Wij kunnen de informatie die zij ons geven niet vertrouwen, want zij toveren die tevoorschijn uit gebakken lucht, net zoals dat gebeurt met de creatie van ons geld.

xxx

Er wordt een oorlog gevoerd tegen de mensheid door overheden die worden gerund door agenten van het centrale bankenkartel onder leiding van de welbekende satanische sekte.

Deze agenten zijn verraders, gekozen door het volk, maar werkzaam voor de macht in de achtergrond en natuurlijk hebben zij geen enkel mandaat om onze fundamentele mensenrechten af te pakken.

Als wij onszelf nu niet gaan verdedigen, dan verliezen wij onze rechten voor altijd.

Lees de Protocollen en je weet wat ons te wachten staat als we niet heel snel onze rechten terughalen.

We zullen een stevige centralisatie van de regering in het leven roepen om alle sociale krachten bij ons te verenigen. Door nieuwe wetten zullen we het politieke leven van onze onderdanen regelen als het raderwerk van een machine. Deze wetten zullen langzamerhand alle vrijheden en concessies, die door de volkeren werden aangehouden weer terugnemen. Op deze wijze zal onze heerschappij zich ontwikkelen tot een oppermachtig despotisme, dat te allen tijde en op alle plaatsen in staat zal zijn de mensen, die zich verzetten of ontevreden zijn, het zwijgen op te leggen.

Redactie

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
za 28 mei 2022

Captcha afbeelding

COM_EB_IFRAME_COOKIE_AGREE_CONTENT

Inloggen

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.
New World Order!
What's wrong with the world

Laatste bezoekers

Partner

Laatste bezoekers