Hugo de Jonge staat voor paal – Moet nu toch stoppen met AstraZeneca om bijwerkingen

Op de dissidente en social media was het al een tijdje bekend dat dat spul van AstraZeneca teveel bijwerkingen heeft. Pfizer/BioNTech trouwens ook.

Maar zoals steeds wil dit kabinet niet luisteren naar voortschrijdend inzicht of andere meningen. Werkzame medicijnen werden vanaf dag één weggezet als kwakzalverij want er was besloten dat vaccinatie moest en zou.

Het demissionaire lockdownkabinet moet eerst tegen de muur oplopen voor ze hun halsstarrige mening herzien.  Toen een week geleden de eerste landen stopten met het toedienen van AstraZeneca, nadat er al weken berichten opdoken over bijwerkingen en sterfgevallen, en de dagen daarop in snel tempo het ene na het andere land volgde hield Hugo vol dat Nederland strak door zou blijven prikken ongeacht de mogelijke consequenties.


Via YouTube

Nederland stopt uit voorzorg twee weken met inenten met AstraZeneca-vaccin, meldt de NOS:

Dat gebeurt tot en met zondag 28 maart, meldt het ministerie van Volksgezondheid. De afgelopen dagen schortten verschillende landen het toedienen van het vaccin ook al op, vanwege meldingen van trombose na een prik. Medicijnautoriteit CBG heeft de tijdelijke vaccinatiestop aanbevolen en minister De Jonge (Volksgezondheid) neemt dat advies over. Volgens het ministerie is er dit weekend nieuwe informatie beschikbaar gekomen. Er zijn zes nieuwe meldingen binnengekomen van mogelijke bijwerkingen uit Denemarken en Noorwegen, meldt het ministerie.

Ik ben benieuwd hoe de onbeschofte De Jonge zich voelde toen hij onderstaande tweet wel moest doen uitgaan en of hij ook nog excuses aan zal bieden.

Het lijkt me dat nu ook gestopt moet worden met het vaccinatiepaspoort en de daaruit voortvloeiende vaccinatieplicht met ondeugdelijke vaccins.

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:

Hugo – Nepnieuws – de Jonge beticht Wybren van Haga van het verspreiden van Nepnieuws

DissidentNL
 

Reacties 2

MrData op ma 15 maart 2021 11:35

Misdadig!

Misdadig! :(
Lexie026 op ma 15 maart 2021 14:03

Echt wel

Echt wel
Gast
ma 06 december 2021

Captcha afbeelding

COM_EB_IFRAME_COOKIE_AGREE_CONTENT

Inloggen

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.
New World Order!
What's wrong with the world

Laatste bezoekers

Partner

Laatste bezoekers