Italiaanse media berichten over ‘slachting in verpleeghuizen’ na vaccinaties

46% stijging aantal doden in Britse verpleeghuizen – Al honderden doden en permanent gehandicapten, en duizenden met ernstige tegenreacties – Amerikaanse verpleger: ‘Ze sterven als vliegen’

Regionale media in Italië spreken van een ‘slachting in verpleeghuizen’ na de eerste vaccinatieronde tegen Covid-19. In een verpleeghuis in Rebbio, een stadje in de buurt van Como, raakten 85 van de 93 mensen besmet met het virus nadat ze het vaccin hadden gekregen. Daarvan zijn er al 21 gestorven. 91% van de ouderen testten positief, net als 54 zorgmedewerkers. Desondanks willen de medische autoriteiten op 6 februari gewoon de tweede vaccinatie gaan toedienen. Veel experts, waaronder zelfs RIVM directeur Jaap van Dissel, hebben reeds gewaarschuwd dat vooral die tweede vaccinatie de nodige risico’s met zich meebrengt, en de sterfte zelfs initieel kan doen toenemen.

President Gianmarco Beccalli van de stichting Ca d’Industria noemt de gebeurtenissen in het verpleeghuis in Rebbio ‘onverklaarbaar’, aangezien 90% van zowel gasten als medewerkers zich heeft laten vaccineren, en iedereen zich strikt aan alle corona protocollen hield. Een verband met het vaccin – waarschijnlijk dat van Pfizer, aangezien er 21 dagen tussen beide injecties zit – lijkt hij niet te willen leggen – integendeel, hij zei te hopen dat de 10% die zich niet heeft laten vaccineren dit alsnog zal doen. Ook wordt op 6 februari gewoon de tweede dosis verstrekt.

Verpleeghuizen door het hele land getroffen

In een bejaardentehuis (RSA) in Grottaferrata (bij Rome) bleken 40 mensen (10 medewerkers en 30 bewoners) geïnfecteerd te zijn, waarvan er 4 van zouden zijn overleden. ‘Niemand praat erover, het is zeer waarschijnlijk dat het tehuis vaccins heeft toegediend,’ schrijft een verslaggever. (1)

47 bewoners en 27 medewerkers van een verpleeghuis in Matino (provincie Lecce) raakten volgens de burgemeester enkele dagen na vaccinatie besmet. In Bari gebeurde een week na vaccinatie hetzelfde met 15 medewerkers en 13 bewoners van een andere instelling. In een ander bejaardentehuis in Bari hetzelfde verhaal: 48 infecties en 4 doden. ‘Er zijn veel verpleeghuizen die besmet zijn met het virus nadat het Pfizer vaccin werd toegediend aan ouderen en gezondheidswerkers,’ is de conclusie van het regionale Secondopiano News. (2)

Een 45 jarige arts, gastro-enteroloog in een ziekenhuis, stierf na een hartstilstand nadat hij eerder deze maand was ingeënt. Dr. D’Auria was een fervent voorstanders van de vaccinaties. Het ziekenhuis en de autoriteiten weigerden een verband te leggen met het vaccin. Er komt geen onderzoek en geen autopsie, en zijn dood gaat als ‘natuurlijk’ de boeken in.

Een 42 jarige verpleger, werkzaam op de operatiekamer in een ziekenhuis in Rome, stierf in zijn slaap, slechts enkele dagen na de tweede injectie met het Pfizer/BioNTech vaccin. Half januari stierf er ook al een verpleegster van een ziekenhuis in Frosinone in haar slaap, eveneens heel kort na ingeënt te zijn.

Honderden doden en permanent gehandicapten

Op 22 januari had de Amerikaanse CDC op basis van internationale statistieken 329 doden en 9.845 tegenreacties op de vaccins geregistreerd. Op die datum waren al 104 mensen permanent gehandicapt geraakt. 273 mensen waren in levensgevaar gekomen. De gemiddelde leeftijd van de slachtoffers was op dat moment 76,5 jaar.

In Californië werd tijdelijk gestopt met het Moderna vaccin vanwege een zeer hoog aantal mensen met allergische reacties, maar een paar dagen later werd het inenten gewoon weer hervat. Een 39 jarige verpleeghulp in Huron (Ohio), die geen onderliggende aandoeningen had, stierf binnen 48 uur na gevaccineerd te zijn, wat een vereiste was van haar werkgever. Volgens familie had ook zij het Pfizer vaccin gekregen, en voelde ze zich meteen daarna niet goed.

In Noorwegen werd een officieel onderzoek gestart nadat 33 ouderen overleden na injectie met het Pfizer vaccin. Ook in de VS, Israël, Portugal, Zweden en Zwitserland stierven mensen kort na ontvangst van dit omstreden mRNA ‘nano’ vaccin. Bijna alle autoriteiten blijven beweren dat het ‘toeval’ is. Children’s Health Defense voorzitter Robert F. Kennedy reageerde cynisch dat ‘toeval heel dodelijk blijkt te zijn bij ontvangers van het Covid vaccin. Als de klinische testen goede voorspellers zijn, zal het toevalspercentage na de tweede ‘shot’ waarschijnlijk dramatisch gaan stijgen.’

De werkelijke aantallen slachtoffers zouden wel eens veel hoger kunnen liggen. ‘Eén ding is zeker: veel meer mensen sterven en hebben ernstige reacties op de vaccins dan ze nu zeggen. Ze tellen de meeste doden in verpleeghuizen niet als door het vaccin, maar als Covid-19 doden,’ aldus een reageerder. Daarop schrijft iemand anders dat ‘als in het Verenigd Koninkrijk mensen binnen 28 dagen na een positieve PCR test sterven (die door de 40-45 cycli een hoog aantal valse positieven oplevert), worden ze automatisch als Covid-19 sterfgevallen geregistreerd, ongeacht hun co-morbiditeiten.’ (3)

46% stijging aantal doden in Britse verpleeghuizen

Eveneens in Groot Brittannië: The Guardian berichtte op 20 januari dat het aantal doden in Engelse verpleeghuizen met maar liefst 46% was gestegen. De linkse mainstream krant legt geen verband met de eind vorig jaar begonnen vaccinatiecampagne onder in eerste instantie de kwetsbare groepen, maar geeft geheel de schuld aan een nieuwe Covid mutatie – precies het scenario zoals we dat al enkele maanden geleden voorspelden.

Na de Pfizer vaccinatie ‘sterven ze als vliegen’

Een Amerikaanse verpleger in een verzorgingstehuis zegt in een video dat er in het verpleeghuis waar hij werkt in 2020 maar heel weinig mensen ziek werden door Covid, en er niemand stierf. Kort na de recente toediening van het experimentele Pfizer mRNA ‘nano’ vaccin zijn volgens hem in twee weken tijd 14 bewoners gestorven, en balanceren veel anderen op het randje van de dood. ‘Ze sterven als vliegen.’ Zijn superieuren noteren alle doden echter als Covid slachtoffers. Het valt niet te verifiëren of deze man de waarheid spreekt, maar wat hij vertelt sluit aan bij de gebeurtenissen in Italië en Noorwegen.

Xander

(1) Secondopiano News via From Rome
(2) Secondopiano News
(3) Children’s Health Defense
Afbeelding (hand oudere): Sabine van Erp ,Pixabay 

Zie ook o.a.:

27-01: Farmagigant Merck schrapt corona vaccin, zegt dat menselijk immuunsysteem effectiever is (/ Oxford/AstraZeneca vaccin minder dan 8% effectief bij 65-plussers)
25-01: ‘Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: ‘Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
21-01: WHO geeft eindelijk toe dat PCR-test enorm veel valse positieven oplevert
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins o termijn kanker kunnen veroorzaken
09-01: Pfizer vaccin eist opnieuw twee gezonde levens, een arts en een verpleegkundige
09-01: Al 400.000 mensen zagen professor Schetters het Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverwantwoordelijk’ noemen


2020:

30-12: Zwitser die als een van de eersten Covid vaccin (Pfizer) kreeg gestorven
29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
29-12: Hoofd wetenschap WHO: Geen bewijs dat Covid vaccins besmettingen voorkomen
08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan

21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch

17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
do 26 mei 2022

Captcha afbeelding

COM_EB_IFRAME_COOKIE_AGREE_CONTENT

Inloggen

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.
New World Order!
What's wrong with the world

Laatste bezoekers

Partner

Laatste bezoekers