Kary Mullis legt hier uit waarom je de PCR test niet voor diagnostiek mag gebruiken…

Kary Mullis is helaas overleden in 2019. Anders had hij opgestaan tegen misbruik van zijn uitvinding. De test is niet geschikt om een diagnose te stellen. De uitkomst van het apparaat is een grafiekje wat zegt dat er ‘iets’ is gemultipliceerd. Het zegt niet ‘wat’ er is vermenigvuldigd. Dat hangt af van veel factoren, de vloeistof die is gebruikt, de temperatuur, het aantal cycli dat is gedraaid. Een groep wetenschappers heeft hierover al aan de bel getrokken maar wordt tot nog toe worden die zo goed als genegeerd. Zie: https://cormandrostenreview.com/eurosurveillance-response

Verder verscheen er onlangs ook in the Lancet, niet het eerste de beste medisch publicatieplatform een peer reviewed studie over de foutmarges van de PCR test. Het geeft domweg veel te veel vals positieven…

Als je dan ook nog eens beseft dat alle sneltesten geverifieerd zijn met de PCR test dan besef je dat we ook daarmee in herberg de aap gelogeerd zijn.

Nog erger is dat ook de werkzaamheid van de vaccins met deze test is getest. Verdiept u zich in deze test en je valt van de ene verbazing in de andere. Het is een farce!

Op1 on Twitter:

The post Kary Mullis legt hier uit waarom je de PCR test niet voor diagnostiek mag gebruiken… appeared first on Burgerfront.

Frontier4

© burgerfront.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zo 29 mei 2022

Captcha afbeelding

COM_EB_IFRAME_COOKIE_AGREE_CONTENT

Inloggen

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.
New World Order!
What's wrong with the world

Laatste bezoekers

Partner

Laatste bezoekers