Klokkenluider maakt videobeelden van gedwongen Covid-vaccins in Duitse verpleeghuizen openbaar – Advocaat: “We hebben te maken met doodslag, misschien zelfs moord”

Eerder deze week publiceerde Frontnieuws een artikel waarin advocate Dr. Reiner Füllmich van de Corona-Commissie schokkende inzichten deelt van een klokkenluider die in een verpleeghuis werkt waar verschillende bewoners tegen hun wil werden geïnjecteerd met de experimentele mRNA-Covid  injecties, en waar velen van hen korte tijd later stierven. Zie:

Klokkenluider uit Berlijns verpleeghuis: verschrikkelijke sterfgevallen na vaccinatie

Sinds de publicatie van die informatie hebben zich ook andere klokkenluiders in Duitsland gemeld die in verpleeghuizen werken, sommigen met videobeelden waarop te zien is hoe bewoners tegen hun wil worden vastgehouden en gevaccineerd.

Dit bericht en de video zijn van HealthImpactNews’ en de video staat ook op hun Rumble-kanaal en Bitchute-channel.

Advocaat Reiner Fuellmich, sprekend over de bewoners die voorheen in goede lichamelijke gezondheid verkeerden en slechts leden aan “dementie”, verklaart:

Een van hen was een hardloper, in zijn late jaren ’70, of WAS een hardloper, moet ik zeggen, die ook een operazanger was.

Hij liep harder dan een van de verpleegsters, die midden 30 was. Hij zong nog opera’s op de dag dat hij werd ingeënt.

Nadat hij was ingeënt, een paar dagen later, stierf hij.

Dus deze operazanger, zingt niet meer.

Een van de meest verontrustende dingen over wat deze klokkenluider-video’s onthullen, volgens advocaat Fuellmich, is dat ze nu meer en meer telefoontjes krijgen van andere klokkenluiders in verpleeghuizen, in Duitsland en over de hele wereld, waar ze dezelfde dingen melden.

We krijgen steeds meer telefoontjes van andere klokkenluiders uit andere verpleeghuizen in dit land, plus we krijgen informatie uit andere landen, Zweden bijvoorbeeld, Noorwegen bijvoorbeeld, Gibraltar bijvoorbeeld, er zijn ook incidenten in Engeland en in de Verenigde Staten die aan deze beschrijvingen voldoen”.

Advocaat Fuellmich is niet bang om precies aan te geven waar dit bewijsmateriaal ons heenleidt:

Het betekent dat mensen sterven als gevolg van de vaccins.

Wat we in deze videoclip zien is erger dan wat we ooit hadden verwacht.

Als dit representatief is voor wat er in andere verpleeghuizen gebeurt, en in andere landen, dan hebben we een zeer ernstig probleem.

En dat geldt ook voor de mensen die de vaccins maken, en voor de mensen die de vaccins toedienen.

Het lijkt er meer en meer op dat we te maken hebben met doodslag, en misschien zelfs moord.

We zijn getuige van een eugenetisch programma dat genocide omvat

Hoe toepasselijk is het dat de stroom van klokkenluiders die nu naar buiten komt, aan kracht wint in Duitsland, waar de bevolking waarschijnlijk maar al te bekend is met hun eigen geschiedenis van het eugenetica-programma dat in Duitsland werd uitgevoerd tijdens de Tweede Wereldoorlog.

De afschuwelijke medische experimenten en genocide die in Duitsland plaatsvonden werden veroordeeld tijdens de Neurenburg processen, en het is heel duidelijk dat deze experimentele mRNA-Covid injecties, wanneer ze aan mensen worden gegeven zonder geïnformeerde toestemming en tegen hun wil, duidelijk in strijd zijn met de principes van geïnformeerde medische toestemming, en de veroordeling van medische experimenten, die in de Code van Neurenburg staan beschreven.

Aan iedereen die deelneemt aan gedwongen Covid-19 vaccinaties, hetzij door de injecties te leveren, hetzij door ze zelf uit te voeren, wordt hierbij te kennen gegeven dat u deelneemt aan moord en massamoord, en dat justitie u op een gegeven moment zal pakken.

U zult niet ontsnappen, en u zult niet in staat zijn om onwetendheid te gebruiken als excuus om deel te nemen aan moord.

En wat het publiek betreft: wordt u eindelijk wakker en gaat u de onschuldigen beschermen? Of zult u toekijken en stil zijn, naar het slechte voorbeeld van Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog, waar het grootste deel van het publiek niets zei en deed?

Red hen die worden weggeleid naar de dood; houd hen tegen die wankelen naar de slachting.

Infectiegolf na Coronavaccinatie – Verpleegtehuis in Duitsland: “De oude mensen sterven daar als vliegen”

vac348y67

Frontnieuws

© Frontnieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
do 07 juli 2022

Captcha afbeelding

COM_EB_IFRAME_COOKIE_AGREE_CONTENT

Inloggen

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.
New World Order!
What's wrong with the world

Laatste bezoekers

Partner

Laatste bezoekers