Pandemie heeft Duitse economie al 250 miljard euro gekost

Dit land zal waarschijnlijk nooit herstellen van deze kunstmatig gekweekte pandemie. Dat is met opzet gedaan – om de “Great Reset” tot een goed einde te brengen, moet je immers bloeiende landschappen in steppen veranderen:

De lockdown zal de Duitse economie in het eerste kwartaal van 2021 ongeveer 50 miljard euro kosten. Dat blijkt uit een berekening van het Instituut voor de Duitse Economie in Keulen, waarover Bild am Sonntag bericht. In totaal bedraagt de daling van het bruto binnenlands product als gevolg van de Corona-crisis dus tot dusver 250 miljard euro, bericht JouWatch.

.

.

“De Corona-crisis was en is een schok voor de Duitse economie die zijn weerga niet kent,” aldus IW-directeur Michael Hüther. Het is waar dat de steunpakketten van de Duitse regering en de uitkering voor werktijdverkorting ergere gevolgen hadden kunnen voorkomen. “De uitbetalingen van de steun hebben echter lang op zich laten wachten, in sommige gevallen te lang.”

De IW schat dat er 5 000 “zombie”-bedrijven zijn die alleen bestaan omdat hun insolventieverplichtingen zijn opgeschort.

Dat is nog maar het topje van de ijsberg, natuurlijk, en er zullen nog veel meer miljarden worden verbrand. Per slot van rekening is de Derde Golf nog maar net op gang gekomen. Ten laatste bij de negende golf zal dit land definitief kapot zijn.

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:

Coronacrisis vernietigt zes miljoen banen in de EU in voorjaar 2020

DissidentNL
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
za 28 mei 2022

Captcha afbeelding

COM_EB_IFRAME_COOKIE_AGREE_CONTENT

Inloggen

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.
New World Order!
What's wrong with the world

Laatste bezoekers

Partner

Laatste bezoekers