Pasgeborenen en zwangere vrouwen zullen worden gebruikt als laboratoriumratten in Big Pharma’s Covid-19 vaccin proeven

Als onderdeel van de klinische tests in Groot-Brittannië zullen pasgeboren baby’s en zwangere vrouwen dienen als laboratoriumratten voor de experimentele Covid-19 vaccins.
Janssen, een dochteronderneming van de grote farma-gigant Johnson and Johnson, probeert mensen ervan te overtuigen om zich aan te melden voor deze studies. Janssen’s Viral Vaccine expert Hanneke Schuitemaker zegt dat “op een bepaald moment als alles goed gaat”, zij baby’s hun injecties zullen geven.

Bovendien zal Oxford-AstraZeneca proeven beginnen met het inenten van kinderen vanaf zes jaar. Ouders worden overgehaald om hun kinderen in groot gevaar te brengen, en hen mogelijk op te offeren op het altaar van de wetenschap.


© Anna Marchenkova (CC BY 4.0)

Robert F. Kennedy Jr. waarschuwt voor de gevaren van verplichte vaccins die kinderen worden opgedrongen om zogenaamd de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan, nu de door de media veroorzaakte angst voor een pandemie de psyche van de mensen blijft aantasten.

De jurist legt uit hoe er in het onderzoeksproces van Big Pharma wordt afgesneden terwijl ze werken aan de synthese van een vaccin voor massaproductie.

“Als je kijkt naar hun uitsluitingscriteria: Je mag niet zwanger zijn, je mag geen overgewicht hebben, je mag nog nooit een sigaret hebben gerookt, je mag nog nooit drugs hebben gebruikt, je mag geen ademhalingsproblemen in je familie hebben, je mag geen astma hebben, je mag geen diabetes hebben, je mag geen reumatoïde artritis hebben of een auto-immuunziekte. Er mag geen geschiedenis van epileptische aanvallen in de familie zijn. Dit zijn de mensen waarop ze het vaccin testen”, legde Kennedy uit terwijl hij deelnam aan een online debat over verplichte vaccinaties met Alan Dershowitz.

Een nalatige deugvrouw, die een deugsignaal wilde afgeven voor clicks op social media, kreeg het Covid-19-vaccin en kreeg vrijwel onmiddellijk daarna een miskraam:

Liberale vrouwen zullen hun kinderen in groot gevaar brengen om de social media meute tevreden te stellen, en Big Pharma hoopt deze egoïstische eigenschap uit te buiten om meer mensen met hun gevaarlijke injecties op te zadelen.

Dokter krijgt miskraam 3 dagen na injectie met experimentele Covid-mRNA injectie

Frontnieuws

© Frontnieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
do 07 juli 2022

Captcha afbeelding

COM_EB_IFRAME_COOKIE_AGREE_CONTENT

Inloggen

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.
New World Order!
What's wrong with the world

Laatste bezoekers

Partner

Laatste bezoekers