Pfizer vaccin eist opnieuw twee gezonde levens, een arts en een verpleegkundige

Dr. Gregory Michael, 56 jaar, kerngezond, nooit gerookt, zelden alcohol: 3 dagen na vaccinatie een ernstige auto-immuunziekte, op de IC, en na twee weken dood.

Denemarken en Groot Brittannië overwegen tweede dosis Pfizer/BioNTech vaccin uit te stellen

Het hoogst omstreden Pfizer mRNA ‘nano’ vaccin, dat in werkelijkheid helemaal geen vaccin is maar genetische manipulatie (zie bijvoorbeeld ons eerste artikel van vandaag), heeft opnieuw twee gezonde levens geëist, te weten een arts in de VS en een verpleegkundige in Portugal. Op 6 januari deed de eerste Nederlander, een zorgmedewerker, met dit grootste medische experiment aller tijden mee door het Pfizer ‘vaccin’ in haar lichaam te laten injecteren.

In Miami stierf de 56 jarige dr. Gregory Michael 15 dagen nadat hij het Pfizer vaccin had ontvangen en daarna onmiddellijk een zeldzame auto-immuunziekte ontwikkelde. De Britse dr. Andrew Wakefield waarschuwde onlangs al dat dit vaccin auto-immuunziekten kan veroorzaken, wat afgelopen week door de Nederlandse professor Schetters werd bevestigd.

Dr. Michael, die volgens zijn vrouw in zeer goede gezondheid verkeerde, werd 3 dagen na zijn vaccinatie ernstig ziek, en moest op de IC worden opgenomen. Hij had vlekken op zijn huid gekregen die wezen op interne bloedingen. Op 3 januari stierf hij aan trombocytopenia, een abnormaal laag aantal bloedplaatjes waardoor hij een beroerte kreeg. De lijkschouwer kon geen enkele andere onderliggende medische oorzaak vinden, maar Pfizer ontkent natuurlijk dat het vaccin de oorzaak is geweest. (1)

Verpleegkundige zet trots foto van haar vaccinatie op Facebook, en is 2 dagen later dood

In Portugal is een 41 jarige kinderverpleegkundige bezweken kort nadat ze de eerste dosis van het Pfizer vaccin had gekregen. Sonio Azevedo, een moeder die een ‘perfecte gezondheid’ had, werkte in het Oncologische ziekenhuis in Porto. Op 30 december was ze een van de 538 zorgmedewerkers die als eersten hun Covid vaccinatie kregen, waar ze op haar Facebook trots een foto van plaatste. Op de 2e dag na de injectie werd ze echter dood in bed gevonden.

Pfizer kreeg spoedtoestemming van WHO en EMA

Pfizer heeft van de WHO en de Europese EMA een voorlopige spoedtoestemming gekregen om dit product aan mensen toe te dienen, en dat terwijl de farma gigant een zeer bedenkelijke reputatie heeft. Zo werd Pfizer al eens veroordeeld wegens het opzettelijk achterhouden van ernstige bijwerkingen van vaccins. Dr. Michael en Sonio Azevedo kregen al heel snel de ergst denkbare bijwerking: de dood.

De voormalige hoofdadviseur van de afdeling Wetenschap van Pfizer, dr. Mike Yeadon, verklaarde in september in een radio interview dat de hele tweede golf fake is, omdat wetenschappelijk is aangetoond dat de gebruikte PCR-testen vrijwel uitsluitend valse positieven geeft.

Denemarken en Groot Brittannië overwegen uitstel tweede shot

Denemarken en Groot Brittannië zouden inmiddels overwegen om de tweede dosis van het Pfizer/BioNTech ‘vaccin’ uit te stellen totdat er meer bekend is over de gevolgen. Desondanks blijven mensen zich aanmelden als proefkonijnen voor de eerste dosis, die dus al fataal kan zijn. (2)

Mocht u dit eerste shot overleven, dan loopt u met de tweede vaccinatie een nog groter risico, zoals ook RIVM directeur Jaap van Dissel begin december waarschuwde. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de effecten op de langere termijn, als het mRNA mogelijk uw DNA heeft veranderd en aangetast, en u na 1, 2 of 5 jaar onomkeerbaar ernstig ziek wordt. Ook kunt u een genetische beschadiging c.q. afwijking doorgeven aan uw eventuele kinderen.

Xander

(1) Children’s Health Defense
(2) Natural News

 

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties 1

natas op zo 10 januari 2021 17:45

Lijstje wordt steeds langer

Lijstje wordt steeds langer
Gast
do 26 mei 2022

Captcha afbeelding

COM_EB_IFRAME_COOKIE_AGREE_CONTENT

Inloggen

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.
New World Order!
What's wrong with the world

Laatste bezoekers

Partner

Laatste bezoekers