Samen tegen coronaleugens 

Wanneer je de overheidsslogan een klein beetje aanpast, heb je opeens de werkelijkheid en iets dat meer dan de moeite waard is om voor te strijden.

Lezers bewijzen dat je wel degelijk kunt breken met een mainstream en sociale media verslaving en het coronaverhaal wordt met de dag idioter.

Als je weet dat niemand ooit heeft kunnen bewijzen dat het covid-19 virus bestaat en dat de coronatests testen op van alles en nog wat, behalve corona, dan kijk je met heel andere ogen naar de dagelijkse berichten in het mainstream nieuws.

corona leugens

Berichten zoals de volgende:

Verder blijkt uit nieuw onderzoek van bloedbank Sanquin dat veel mensen die het coronavirus hebben opgelopen, denken dat ze ‘gewoon’ verkouden zijn, of ze wijten hun klachten aan hooikoorts  

Het krankzinnige van bovenstaand bericht is dat die mensen ook gewoon verkouden zijn en niets anders. Maar, de brave burgers van dit land laten zich testen met een test die verkoudheid registreert als covid positief en dus zijn ze besmet met het nog steeds niet bestaande covid-19 virus.

Politici proberen al sinds het begin van dit jaar de bevolking te motiveren om samen de strijd tegen het niet bestaande coronavirus aan te gaan. Een strijd waarbij talloze mensen ondertussen hun broodwinning zijn kwijtgeraakt dankzij een doorgeslagen overheid, maar desalniettemin is het vanuit Den Haag: samen de schouders eronder en dan kunnen wij ook dit overwinnen.

Is het trouwens niemand opgevallen dat de politici en bestuurders (landelijk en lokaal) geen enkel offer hebben gebracht? Is het niemand opgevallen dat zij allemaal nog hun goed betaalde baantjes met onkostenvergoedingen hebben? Is het niemand opgevallen dat zij niet hun bedrijf hebben verloren, dat zij niet worstelen met onbetaalde rekeningen omdat er geen omzet wordt gedraaid? Is het niemand opgevallen dat politici niet ’s nachts in bed liggen te piekeren hoe ze in 's hemelsnaam de huur of de hypotheek moeten betalen?

Ondertussen gaan ze door met het bedenken van nog meer draconische maatregelen waar altijd anderen slachtoffer van worden; nooit zij. En dan zeggen ze: samen tegen corona!

Het is ons en het is wij samen tegen de coronaleugens, voordat er helemaal niets meer over is van dit land, dankzij die politici en bestuurders.

Eerder schreven wij een artikel over hoe moeilijk het is voor veel mensen om te breken met verslavingen zoals sociale media en smartphones om er enkelen te noemen.

Maar, het kan wel, zoals de volgende lezer bewijst (dank!) en dat geeft de burger moed:

Sinds maart ben ik een trouwe lezer van Niburu. Al in de eerste week van geen handen mogen schudden, bekroop mij het angstige gevoel dat dit een complot zou moeten zijn. Puur een gevoel, ik was nooit bezig met de Deep State, Iluminatie en dat soort zaken. Toen ik in die week via via gewezen werd op enkele toevalligheden in het boek van Dean Koontz genaamd The eyes of darkness, was het voor mij in een klap duidelijk dat het wereldwijde zwendel is. Sindsdien heb ik dit onderwerp niet meer naast me neer kunnen leggen, haast bezeten heb ik me er in gestort.

Je ziet het alleen als beschikt over een waarheidsgevoel, als je kunt aanvaarden dat wij in een leugen leven en als je accepteert dat geschiedenis een repeterend karakter heeft. Een vriendin van mij zei me vandaag: “ik heb ervoor gekozen om de overheid te geloven en me er verder niet mee bezig te houden. Misschien ben ik naïef en goedgelovig, maar ik heb er gewoon geen zin in.” Zij is bezig met haar babywens, interieur, recepten, dat soort onbeduidende activiteiten in deze tijd. Je kunt haar op alles wijzen, haar smeken video’s te kijken, om cijfers van het RIVM te bekijken, noem maar op. Nee, ze begint er niet eens aan. Ik vind het dan ook erg moeilijk om nog om te kunnen gaan met ‘believers’, mensen die te bang zijn, te graag onbekommerd door willen consumeren van diensten en goederen en vermijden na te denken.

Ik ben zelf geen wappie, gekkie, tokkie, verschoppeling van de maatschappij, maar een heel gewone moeder met een baan (in het onderwijs! OMG). Niks bijzonders of geks aan mij. Hoe kan het dat de mensen die het hardst ‘dit nooit weer’ roepen, met open ogen in de valkuil van de geschiedenis tuinen?

Daar mailde ik allemaal eigenlijk niet over: wat ik wilde laten weten is dat ik een paar maanden terug al Bol.com met opgaaf van redenen heb opgezegd en verwijderd. De Telegraaf heb ik opgezegd, ik kijk al jààren nooit naar de tv en: ik heb twee maanden geleden zelfs mijn smartfoon weggedaan. Zeer consequent en weloverwogen ben ik opgewaardeerd naar een Nokia 110 en ik kan jullie verzekeren dat dit een verademing is. Sms en bellen, verder kan het ding niks. Er zijn dus blijkbaar gelukkig heel gewone mensen als ik die wél toegewijd en overtuigd de stap kunnen zetten. Ik hoop een voorbeeld te kunnen zijn voor anderen, zoals in mijn kring goedgelovige collega’s, maar tot dusver ben ik er nog geen tegengekomen die het ondanks jaloerse opmerkingen ook aandurft.

Tot zover de lezer en als je het hebt over coronaleugens en de manier waarop dit op sommige momenten naar buiten komt, dan kan je simpelweg niet genoeg krijgen van de volgende video, die ongetwijfeld de geschiedenis in zal gaan als een klassieker.

Een aan aantal mensen van de Spaanse mainstream televisie proberen op allerlei manieren een arts in een ziekenhuis te laten vertellen hoe erg het wel niet is met het virus. De arts echter werkt totaal niet mee omdat hij zijn kans grijpt de waarheid te vertellen over het virus en de intervieuwers tot wanhoop drijft.

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
za 29 januari 2022

Captcha afbeelding

COM_EB_IFRAME_COOKIE_AGREE_CONTENT

Inloggen

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.
New World Order!
What's wrong with the world

Laatste bezoekers

Partner

Laatste bezoekers