Amsterdam stuurt half politiekorps af op 3 Zwarte Pieten

We moeten nu zwaar bakzeil halen: het SARS-CoV-2 virus is ontdekt. En veroorzaakt de ziekte COVID-19. Absoluut bewijs, geen speld tussen te krijgen, wij schamen ons diep. De redactie is op nonactief gesteld en wordt vervangen door echte journalisten met een degelijk journalistieke opleiding. Daarna zullen we de mogelijkheid geven om een gedrukte versie van de krant uit te geven.

lab3

Het volgende bericht werd ons door een vers bekeerde ongelovige blijmoedig en opgelucht toegezonden vanuit Ierland.

Covid-19 is not a virus, it’s a disease caused by a virus. Covid-19 is the shortened term for ‘coronavirus disease 2019′.  

Virologist and assistant professor at Trinity College Dublin, Dr Kim Roberts, said that scientists have seen the virus and there is no suggestion that it is actually bacteria.

“It is a virus. We have seen it, we have sequenced it, we can isolate it and we can see it is a virus,” she told TheJournal.ie.

“The virus has been isolated from patient samples, we have looked at it under microscopes and electron microscopy.” 

Roberts added that a complication of Covid-19 can be secondary bacterial infection, which is separate to the illness caused by the virus. 

She said this can happen with respiratory infections as the damage caused by the virus “makes it easier for bacterial infections to take hold”. 

The post claims that Covid-19 “clots the blood and reduces oxygen saturation from dispersing throughout the body”.

Blood clotting has been seen among some Covid-19 patients and can contribute to death in some patients with the disease, according to a study led by the RCSI – this does not mean that it’s a bacterium, however, as the Facebook post seems to be suggesting.

Vertaald in vrijpostig Nederlandsch:

Covid-19 is geen virus, het is een ziekte die wordt veroorzaakt door een virus. Covid-19 is de verkorte term voor ‘coronavirusziekte 2019′.

Viroloog en assistent-professor aan Trinity College Dublin, Dr. Kim Roberts, zei dat wetenschappers het virus hebben gezien en dat er geen sprake van kan zijn dat het eigenlijk een bacterie is.

“Het is een virus. We hebben het gezien, we hebben het geordend, we kunnen het isoleren en we kunnen zien dat het een virus is,” vertelde ze TheJournal.ie.

“Het virus is geïsoleerd uit patiëntenmonsters, we hebben het bekeken onder microscopen en elektronenmicroscopie.”

Roberts voegde eraan toe dat een complicatie van Covid-19 een secundaire bacteriële infectie kan zijn, die los staat van de ziekte die door het virus wordt veroorzaakt.

Ze zei dat dit kan gebeuren met luchtweginfecties, omdat de schade die wordt veroorzaakt door het virus “het gemakkelijker maakt voor bacteriële infecties”.

het artikel beweert dat Covid-19 “het bloed stolt en de zuurstofverzadiging vermindert door verspreiding door het hele lichaam”.

Bloedstolling is geconstateerd bij sommige Covid-19 patiënten en kan bijdragen aan de dood bij sommige patiënten met de ziekte, volgens een studie onder leiding van de RCSI – maar dit betekent echter niet dat het een bacterie is, zoals de Facebook-post lijkt te suggereren.

We zullen het artikel aan iedere ongelovige, die ons vanaf het begin op het verkeerde been heeft gezet, toesturen. De excuses die zij dan aan ons sturen, zullen wij publiceren. Blijven ze echter volharden in hun ongeloof, dan gaan we ze censureren. Dat mag, volgens de grondwet.

Professor Doctor M. Koopmans kan direct terug komen van de speurtocht in Wuhan en doorreizen naar Dublin, het episch centrum van de virologie, geen twijfel mogelijk. Binnenkort verschijnt het peer-reviewed onderzoeksrapport. Appeltje-eitje voor Eurosurveillance, binnen een dag is het grondig bekeken en goedgekeurd, dit soort ingewikkelde materie.

Thans moet de Binnenlandsche Bataafsche Courant op zoek naar nieuwe zingeving.

Administrator

© React nieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
do 26 mei 2022

Captcha afbeelding

COM_EB_IFRAME_COOKIE_AGREE_CONTENT

Inloggen

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.
New World Order!
What's wrong with the world

Laatste bezoekers

Partner

Laatste bezoekers