Verpleegster uit New York: ‘Coronapatiënten hadden niet hoeven sterven’

Verpleegster en klokkenluider Erin Marie Olszewski hielp bijna een maand lang mee in één van de zwaarst getroffen ziekenhuizen in New York. Ze besloot zich uit te spreken over de misstanden die ze aantrof in het ziekenhuis, waar vele coronapatiënten zijn behandeld.

Ze beweert dat veel patiënten niet stierven door Covid-19, maar een verkeerde medische behandeling. In een interview met Maria Janssen van RT Deutsch vertelt ze wat ze zoal heeft meegemaakt in het Elmhurst-ziekenhuis in Queens.

Erin dacht dat ze gelijk aan de slag zou gaan in het ziekenhuis, maar in plaats daarvan werd ze dagenlang ondergebracht in een hotel. Ze kreeg van rampenbestrijdingsorganisatie FEMA 1500 dollar per dag, 10.000 dollar per week om niets te doen. Enkele van haar collega’s moesten 18 dagen wachten. “Als ze ons zo hard nodig hadden, waarom werden we dan niet gelijk ingezet? Dat was de eerste keer dat er alarmbellen afgingen.”

Zo goed als nul

De verpleegster zegt verder dat het ziekenhuis 11.000 dollar kreeg per coronapatiënt of positief geteste patiënt. Daarnaast ontving het ziekenhuis 39.000 dollar voor iedere patiënt die op een beademingsapparaat werd aangesloten. De kans dat deze patiënten het ziekenhuis zouden verlaten, was zo goed als nul.

“De beademingsapparaten verzwakten de longen van de patiënten steeds verder, tot ze het uiteindelijk begaven. Daarnaast hielden we ze in een kunstmatige coma door ze vol te stoppen met verdovingsmiddelen. Het is een wonder als je dat overleeft. De coronabehandeling verliep eigenlijk als volgt: we hielden de patiënten net zolang in coma tot ze stierven.”

Hadden niet hoeven sterven

“Het was bekend dat er alternatieve behandelingen waren die werkten, maar die zijn niet toegepast. Op 23 maart ondertekende gouverneur Cuomo van New York een decreet voor een verbod op het voorschrijven van hydroxychloroquine. Artsen die het voorschreven, riskeerden hun licentie en baan te verliezen.”

“Veel coronapatiënten hadden niet hoeven sterven. Ze werden gezien als wegwerppatiënten. Ik weet dat dit niet alleen in de Verenigde Staten gebeurd is, maar overal ter wereld.”

[RT]

Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
do 02 december 2021

Captcha afbeelding

COM_EB_IFRAME_COOKIE_AGREE_CONTENT

Inloggen

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.
New World Order!
What's wrong with the world

Laatste bezoekers

Partner

Laatste bezoekers