Zware straffen dreigen voor Franse generaals die waarschuwden voor een rassenoorlog!

In Duitsland worden mensen in detentiecentra gestopt als ze bij herhaling weigeren om in quarantaine te gaan na blootstelling aan corona. Dergelijke centra worden bewaakt door de politie.

In de Duitse deelstaat Saksen zijn plannen goedgekeurd om quarantaineweigeraars vast te zetten in een afgesloten deel van een vluchtelingenkamp, schrijft de Daily Telegraph. Een andere deelstaat, Brandenburg, is ook van plan om een gedeelte van een vluchtelingenkamp te gebruiken.

In Sleeswijk-Holstein gaan ‘recidivisten’ naar een speciaal deel van een jeugddetentiecentrum, meldt de krant Die Welt. In deelstaat Baden-Württemberg zijn twee ziekenhuizen gereserveerd voor mensen die proberen quarantaine te ontlopen. De ziekenhuizen krijgen politiebewaking.

corona detheorist.nl 8

Te veel Orwell gelezen

Je komt in Duitsland in zo’n detentiecentrum terecht als je de quarantaineregels blijft overtreden nadat je beboet bent. Deelstaten hebben hiervoor de bevoegdheden gekregen.

Het Duitse parlementslid Joana Cotar (AfD) twitterde dat de mensen die betrokken zijn bij de centra ‘te veel Orwell hebben gelezen’.


[New York Post]

4.8 29 stemmen

Beoordeel dit artikel

KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
za 29 januari 2022

Captcha afbeelding

COM_EB_IFRAME_COOKIE_AGREE_CONTENT

Inloggen

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.
New World Order!
What's wrong with the world

Laatste bezoekers

Partner

Laatste bezoekers