Wereldgezondheidsorganisatie: kinderen mogen GEEN COVID-injectie krijgen

Vertrouwen creëren vereist transparantie. Maar wanneer internationale organisaties die beweerden ‘vertrouwde bronnen’ te zijn, hun berichten drastisch aanpassen aan het verhaal dat de COVID-injectie veilig en effectief is voor iedereen, is het niet moeilijk voor te stellen waarom er in de reguliere volksgezondheidsgemeenschap groeiend wantrouwen is.

Denk maar aan de recente verbluffende boodschap van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) over kinderen en de COVID-injectie. Het duurde niet lang voordat de WHO hun taal herzagen. Wat is uw interpretatie van de wijziging?

.

.

WIE legt een verklaring af tegen COVID-injecties voor kinderen, en verwatert vervolgens onmiddellijk de taal – waarom?

Op hun website, bijgewerkt op 23 juni, heeft de WHO momenteel het volgende te zeggen over COVID-shots en kinderen onder de 18:

“Kinderen en adolescenten hebben over het algemeen een mildere ziekte dan volwassenen, dus tenzij ze deel uitmaken van een groep met een hoger risico op ernstige COVID-19, is het minder urgent om ze te vaccineren dan ouderen, mensen met chronische gezondheidsproblemen en gezondheidswerkers . Er is meer bewijs nodig over het gebruik van de verschillende COVID-19-vaccins bij kinderen om algemene aanbevelingen te kunnen doen over het vaccineren van kinderen tegen COVID-19.”

Dat is een heel ander bericht dan wat de WHO een paar dagen eerder had geschreven:

“Kinderen mogen voorlopig niet worden ingeënt. Er is nog onvoldoende bewijs over het gebruik van vaccins tegen COVID-19 bij kinderen om aanbevelingen te doen voor kinderen om zich te laten vaccineren tegen COVID-19. Kinderen en adolescenten hebben doorgaans een mildere ziekte dan volwassenen. Kinderen moeten echter de aanbevolen kindervaccins blijven krijgen.”
De uitspraak “Kinderen mogen voorlopig niet worden gevaccineerd” werd vetgedrukt door de WHO. U kunt de originele gearchiveerde pagina hier bekijken.

Scherpzinnige burgers stellen nu begrijpelijk vragen over het nieuwe zwaar bewerkte bericht van de WHO. Ondertussen werken factcheckers hard om het verhaal te beschermen.

In een e-mail aan Kaiser Health News stelt Dr. Rachel Vreeman, directeur van het Arnhold Institute for Global Health aan de Icahn School of Medicine in het Mount Sinai Hospital, dat de WHO “niet zegt dat kinderen niet moeten worden ingeënt tegen COVID of dat de vaccins die momenteel zijn goedgekeurd voor gebruik bij kinderen van 12 jaar en ouder niet veilig zijn.” In plaats daarvan betoogt ze dat de WHO eenvoudigweg zegt dat de prioriteit moet liggen bij het geïnjecteerd krijgen van meer volwassenen, “aangezien oudere volwassenen het grootste risico lopen op ernstige complicaties en overlijden door COVID-19.”

Dergelijke uitspraken roepen veel vragen op. Belangrijkste onder hen:

Hoe kan men categorisch ontkennen dat COVID-injecties onveilig zijn bij kinderen en tegelijkertijd toegeven dat er “nog niet genoeg bewijs” is over het experimentele medicijn in deze leeftijdsgroep om er een aanbeveling over te doen?

.

.

Is het potentiële voordeel van de COVID-injectie echt het risico waard voor kinderen? Proefgegevens van Pfizer bij 12- tot 15-jarigen wekken twijfel
Op 11 juni verklaarde de hoofdwetenschapper van de WHO ook dat het wereldwijde bureau er eenvoudigweg op aandringt om prioriteit te geven aan de shots voor oudere volwassenen, gezondheidswerkers en eerstelijnswerkers. Ze voegen er echter aan toe dat kinderen nog steeds „een veel lager risico lopen om een ernstige ziekte te krijgen in vergelijking met oudere volwassenen”.

Ondertussen heeft de non-profitorganisatie Physicians for Informed Consent (PIC) onlangs gegevens gedeeld van de Pfizer COVID-19-proef op 12- tot 15-jarige kinderen. In hun risicoverklaring wijst PIC op het volgende:

10,7% (1 op 9) van de kinderen in de Pfizer-studie die de injectie kregen, kreeg een ernstige bijwerking
Dit aantal ernstige bijwerkingen van het schot zelf was bijna 7 keer hoger dan het aantal daadwerkelijke COVID-gevallen onder kinderen in het onderzoek die niet werden geprikt (slechts 1,6%)
Nogmaals, door de WHO aangehaalde wetenschappelijke gegevens laten zien dat kinderen “een veel lager risico hebben om een ernstige ziekte te krijgen in vergelijking met oudere volwassenen”
PIC beweert dat de Pfizer-proefstudie uiteindelijk niet sterk genoeg was om te bewijzen of de COVID-injectie daadwerkelijk veiliger is dan de ziekte bij kinderen – en toch blijven overheden ouders aanmoedigen om hun kinderen te laten injecteren met het experimentele medicijn.

Over het algemeen is de kans dat een kind jonger dan 17 jaar SARS-CoV-2 krijgt en sterft aan COVID-19 1 op 290.000.

Redactie

© healthbytes.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zo 28 november 2021

Captcha afbeelding

COM_EB_IFRAME_COOKIE_AGREE_CONTENT

Inloggen

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.
New World Order!
What's wrong with the world

Laatste bezoekers

Partner

Laatste bezoekers