Zal testsamenleving en medische apartheidsstaat leiden tot burgeroorlog?

De medische apartheidsstaat gaat er komen, daarover bestaat inmiddels al geen enkele twijfel meer. 

De tegenstellingen in de samenleving zullen groter worden dan ook en de coronamaatregelen zullen een permanent onderdeel van ons leven blijven. 

Er worden allerlei debatten gevoerd in het parlement, maar dat is nergens voor nodig want iedereen weet van tevoren de uitkomst al.

Je weet dat er in eerste instantie een testsamenleving gaat komen, gevolgd door een medische apartheidsstaat waarbij mensen met een vaccinatie Ausweiss allerlei dingen “mogen”.

nederland apartheidsstaat

Over de tijdelijke (permanente) wet testbewijzen schreven wij enkele dagen geleden het volgende:

Als we echt een Tweede Kamer zouden hebben met politici die voor het belang van het volk opkomen, dan zou deze nooit of te nimmer een dergelijke wet goedkeuren.

In plaats van dat dit massaal wordt weggestemd worden er pruttelende geluiden gemaakt omdat mensen straks 7.50 euro per test moeten gaan betalen.

Volgens het kabinet is het bedrag dusdanig dat het niet tot ongelijkheid leidt, is te lezen in een nota over het wetsvoorstel. Daar zijn meerdere partijen in de Tweede Kamer het niet mee eens. Forum voor Democratie en de BoerBurgerBeweging uitten vorige week hun zorgen. "Er zijn gezinnen die echt gespaard hebben voor één festival en dan moeten ze vier keer 7,50 euro boven op hun entreeticket betalen", aldus BBB-leider Caroline van der Plas.

.

.

En dus gaat het kabinet straks water bij de wijn doen en hoeven bijvoorbeeld mensen “maar” vijf euro of niets te betalen, is de “oppositie” helemaal gelukkig omdat ze een overwinning hebben behaald en zijn wij voor eeuwig opgezadeld met medische discriminatie.

En alsof ze dit bericht hebben gelezen, komt Den Haag nu met de volgende “oplossing”:

Het voornemen om vanaf juli maximaal 7,50 euro te vragen voor een toegangstest is van de baan. De Tweede Kamer fluit het demissionaire kabinet terug: de test moet gratis worden. Voor het openingsplan zelf is nu voldoende politieke steun.

De Tweede Kamer scoort punten, iedereen blij en waar het werkelijk over gaat daarover wordt niet gesproken.

En dat is dat we zullen leven in een land waar iedereen gelijk is, maar waar sommigen toch meer gelijk zijn dan anderen, zoals George Orwell al lang geleden voorzag.

medische apartheidsstaat


Wij zullen in eerste instantie een testsamenleving worden, waarbij gezonde mensen zich moeten laten martelen voordat ze ergens een kopje koffie met een appelpunt mogen eten.

Het martelen gebeurt dan wel weer met testkits die op een hygiënische en verantwoorde manier zijn vervaardigd.

Is dit een land waarin wij willen leven? Een land dat bovendien met de dag meer verdeeld raakt en waar de gevaccineerde mensen (Walking Dead) de tong uitsteken naar hen die even wat verder kijken dan hun neus lang is.


Maar, helaas ook voor de Walking Dead blijven er straks allerlei beperkingen gelden. De reden hiervoor wordt duidelijk gemaakt doorDr. Shanker Nesathurai, een Canadese Jaap van Dissel.

Deze man waarschuwt dat zelfs wanneer iedereen straks is gevaccineerd en men de gewenste kudde immuniteit heeft bereikt, er nog steeds beperkingen zullen zijn zoals het dragen van maskers en het afstand houden van elkaar.

Dit, zo stelt hij, omdat de mensheid geen ervaring heeft met covid-19 en het een ziekte lijkt te zijn die, net zoals de griep, ieder jaar terugkomt. Er zullen permanent nieuwe varianten opduiken en mensen moeten zich dan ook regelmatig laten vaccineren en vanwege dat gevaar zullen er allerlei beperkingen van kracht blijven.

Hij zegt verder iets dat al meer dan een jaar geleden werd voorspeld door een Rothschild medewerker en dat is dat lockdowns en de beperkende maatregelen een vast onderdeel van ons leven zullen worden.

Want, ook de lockdowns zullen ondanks de vaccinaties niet verdwijnen. Er zijn heel wat landen op de wereld en vanuit ieder land kan een nieuwe gevaarlijke variant tevoorschijn worden getoverd. Zoals de Pakistaanse of de Nigeriaanse variant.

De man vertelt verder dat je er niet op moet rekenen dat je ooit nog zonder mondkapje een winkel mag binnengaan.

Wat mensen ook niet begrijpen is dat een testsamenleving juist de pandemie in stand houdt. Hoe meer er wordt getest des te meer “positieve besmettingen” en des te meer reden voor alweer een nieuwe lockdown. Het wordt gebracht als het "openen" van de maatschappij, in de praktijk zal dit precies het omgekeerde teweeg brengen. Wacht maar tot de herfst als de najaarsgriep weer in het land is.

Maar, waar de Walking Dead nog wat vrijheden zullen genieten voordat hun tijd op aarde erop zit, zo zullen die van de niet gevaccineerde mensen met de dag minder worden.

Uiteraard heeft ook dit weer grote gevolgen voor de economie en natuurlijk zullen er mensen zijn die zich laten testen en/of vaccineren voor een appelpunt of een vakantie. Maar, er zal ook een steeds groter wordende groep zijn die juist de hakken in het zand zet en zich niet laat dwingen. Ook al zijn ze misschien zelfs voor vaccinaties.

Je ziet de enorme tweedeling al ontstaan in Amerika, waar men in het zuiden gewoon naar een stadion kan en waar in het noorden het stadion is verdeeld in plaatsen voor gevaccineerde en niet gevaccineerde mensen.

Het zal niemand verbazen dat er straks een moment komt waarbij de zuidelijke staten zich zullen afscheiden, al dan niet via een burgeroorlog.

Ook wij zullen met iets dergelijks te maken krijgen en dan is het de vraag of er voldoende mensen stand weten te houden en zich niet laten overhalen om ook bij de Walking Dead te horen en of ook hier dit uiteindelijk zal leiden tot een soort burgeroorlog.

Van nature zijn wij een aardig braaf volkje dat, hoewel mopperend, toch meestal wel de regeltjes volgt, dus de kans op een burgeroorlog hier is dan ook veel kleiner dan in een land als Amerika.

Maar, een burgeroorlog is ook nergens voor nodig. Wat er wel nodig is, is dat mensen blijven volhouden en niet meewerken aan het systeem. Niet laten testen en zeker nooit laten vaccineren.

Het enige dat er nodig is, is wat tijd.

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
di 30 november 2021

Captcha afbeelding

COM_EB_IFRAME_COOKIE_AGREE_CONTENT

Inloggen

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.
New World Order!
What's wrong with the world

Laatste bezoekers

Partner

Laatste bezoekers