45.000 doden door coronavaccins

โŒš 20 juli 2021 13:17 - 26 juli 2021 20:28 #84
Klokkenluider: 45.000 doden door coronavaccins, rechtszaak tegen overheid

Volgens een Amerikaanse klokkenluider zijn 45.000 mensen binnen drie dagen na het coronavaccin gestorven. De onthullingen hebben geleid tot een rechtszaak.

Advocaat Thomas Renz sleept de Amerikaanse overheid voor de rechter wegens het wegmoffelen van sterfgevallen als gevolg van de coronavaccins. Renz staat in contact met een klokkenluider die werkt met het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt.

Er moeten mensen in de gevangenis worden gegooid
Tijdens een bijeenkomst van Awaken America zei Renz dat de vrouw beschikt over data waaruit blijkt dat er 45.000 mensen zijn gestorven door de coronaprik. Volgens de klokkenluider zijn er in totaal 11 systemen die bijwerkingen verzamelen en heeft รฉรฉn van die systemen 45.000 sterfgevallen geregistreerd. De vrouw heeft een beรซdigde verklaring afgelegd.

Renz vermoedt dat het werkelijke aantal nog vele malen hoger ligt en pleit voor een onderzoek naar het VAERS-systeem. โ€œHoeveel mensen zijn er werkelijk gestorven en waarom vegen ze dit onder het tapijt?โ€ vroeg de advocaat. โ€œZe vermoorden mensen. Er moeten mensen in de gevangenis worden gegooid.โ€

De ingevoerde Tweet ID is fout

Medeplichtig
Hij benadrukte dat de media niets zullen schrijven over de sterfgevallen of de rechtszaak. Sterker nog: YouTube, Facebook en Google zullen er alles aan doen om de informatie te censureren. Renz zei dat Big Tech medeplichtig is aan de dood van al deze mensen. โ€œIk kan niet wachten om jullie aan te klagen.โ€

De advocaat, die aangesloten is bij Americaโ€™s Frontline Doctors, hoopt te kunnen voorkomen dat het coronavaccin op grote schaal wordt toegediend aan kinderen van 15 jaar en jonger.
ย 
โŒš 20 juli 2021 17:07 #94
Niet te geloven zeg
โŒš 26 juli 2021 20:23 #324
Volgens de NOS slechts een paar gevallen van bijwerkingen. ?
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Inloggen

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.
What's wrong with the world

Laatste bezoekers

Partner

Laatste bezoekers